Ο οίκος Λογιστών - Ελεγκτών ΜΑC AUDIT SERVICES LTD (A. Michaelides) με έδρα την Λεμεσό κοντά στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του οίκου Λογιστών - Ελεγκτών ΜΑC AUDIT SERVICES LTD, o Διευθύνων Σύμβουλος του κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης (και Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ) παρέδωσε σήμερα στις 8/05/2020, δωρεά ειδικές πλαστικές μάσκες προστασίας σε επισκέψεις που πραγματοποίησε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και σε άλλες κρατικές Υπηρεσίες και Αρχές της επαρχίας Λεμεσού. 
 
Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε για τη δράση και τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο τους. Παράλληλα τόνισε ότι ο στόχος όλων μας μέσω κυρίως της προσωπικής ευθύνης του καθενός μας ξεχωριστά, είναι η εξάλειψη των κρουσμάτων εντελώς που αφορούν την πανδημία του Κορωνοϊού (covid-19) και η τήρηση των διαταγμάτων και των μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση, με σκοπό την ολική επαναφορά μας στην καθημερινότητα με πλήρη λειτουργία της πραγματικής οικονομίας.
 
Επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού κ. Νίκο Νίκου και το λογότυπο του οίκου Λογιστών - Ελεγκτών ΜΑC AUDIT SERVICES LTD.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor