O John Christodoulou, ιδρυτής του Yianis Christodoulou Foundation ευχαριστεί όλους όσους εργάζονται στα δημόσια νοσηλευτήρια της Κύπρου

Με αφορμή την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς που πλησιάζει, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, θέλοντας να τιμήσει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που αγωνίζονται τους τελευταίους μήνες για την καταπολέμηση του ιού COVID-19, ξεκινάει σήμερα διανομή 6,107 ευχαριστήριων πακέτων στα 9 δημόσια νοσοκομεία της Κύπρου, με τελικούς παραλήπτες όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υποστηρικτικό προσωπικό.  Η διανομή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 30 Απριλίου. 

Η πρωτοβουλία προήλθε από τον Ιδρυτή του Yianis Christodoulou Foundation, κ. John Christodoulou, ο οποίος μέσω του Ιδρύματος, θέλησε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα μέλη της ιατρικής κοινότητας που καθημερινά, με αυταπάρνηση, θέτουν την προσωπική τους υγεία καθώς και των οικογενειών τους σε κίνδυνο προκειμένου να ξεπεραστεί η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η υφήλιος.

Το ίδρυμα δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στον αγώνα αυτό. Το συμβολικό πακέτο ‘YIANIS CHRISTODOULOU FOUNDATION LABOUR DAY THANK YOU BOX’ περιλαμβάνει διάφορα σνακ που αποτελούν χρήσιμα εφόδια για τις πολύωρες βάρδιες του προσωπικού, μαζί με μία κονκάρδα που αναγράφει ‘ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ!’.
Η πρωτοβουλία αυτή, σχετίζεται άμεσα με την στήριξη που δίνεται από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα στις ευπαθείς ομάδες της κυπριακής κοινότητας του Η.Β με την κατ΄οίκον διανομή πακέτων με τρόφιμα.

Σημειώνεται ότι, αποστολή του ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation είναι η στήριξη των παιδιών και των νέων που έχουν ανάγκη προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, και να αναβαθμίσουν το εκπαιδευτικό και μαθησιακό τους περιβάλλον μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Στις δύσκολες όμως μέρες που ζούμε, το Ίδρυμα δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει κι άλλες ομάδες του πληθυσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://www.yianischristodouloufoundation.com/ καθώς επίσης και τη σελίδα του στο Facebook: https://www.facebook.com/YCFoundationCy/ και στο Instagram: https://www.instagram.com/ycf_cyprus
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor