Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τις Υπεραγορές METRO

Μέσα στο πνεύμα των Άγιων Ημερών του Πάσχα, και επιθυμώντας να στηρίξουν ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες οι οποίες δοκιμάζονται ακόμα περισσότερο εν μέσω της πανδημίας του Covid – 19, οι υπεραγορές METRO, πρόσφεραν βοήθεια σε μορφή κουπονιών, συνολικής αξίας €15.000. Η βοήθεια προσφέρθηκε οργανωμένα και μέσα από επίσημους μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς συνδέσμους και οργανισμούς. 

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν κουπόνια για αγαθά πρώτης ανάγκης από τις υπεραγορές METRO, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο Λάρνακας μέσω του προγράμματος «#μένωσπίτι και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας», στο Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας Μουταγιάκας, στο Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας του Δήμου Αγλαντζιάς, στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες, στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων και στο ΚΕΠΑ Παραλιμνίου.

Οι υπεραγορές METRO φρόντισαν να προσφέρουν κουπόνια και στους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αναφοράς Αμμοχώστου που διαμένουν προσωρινά σε καταλύματα και εργάζονται καθημερινά σκληρά και σε αντίξοες συνθήκες φροντίζοντας τους ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον ιό Covid - 19.

Οι υπεραγορές METRO διαχρονικά φροντίζουν να προσφέρουν βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με σκοπό την συμβολή τους στην ουσιαστική στήριξη της Κυπριακής κοινωνίας.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor