Το Ίδρυμα Μποδοσάκη με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Coca-Cola και της Coca-Cola στην Κύπρο ενώνουν δυνάμεις κατά του COVID-19

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, το Ίδρυμα Μποδοσάκη με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) και της Coca-Cola στην Κύπρο (Coca-Cola και Coca-Cola HBC Cyprus), πραγματοποιούν ένα πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς με στόχο την ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19. 
 
Το πρόγραμμα στήριξης του Γενικού Συστήματος Υγείας αφορά στην ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με:

  • τη δημιουργία μίας νέας θέσης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, πλήρως εξοπλισμένης, που περιλαμβάνει αναπνευστήρα θετικής πίεσης, μόνιτορ συνεχούς παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, και ηλεκτρική θεραπευτική κλίνη.
  • την αγορά ενός οπτικού συστήματος παρακολούθησης ασθενών

 

Το πρόγραμμα έρχεται σε συνέχεια πρωτοβουλιών που έχει ήδη αναλάβει η Coca-Cola στην Κύπρο. Από την αρχή της κρίσης προχώρησε με προσφορά δωρεάν προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά και των ασθενών σε όλα τα νοσοκομεία της Κύπρου, ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης, για τους καθημερινούς ήρωες, που εργάζονται ακούραστα, ώστε να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Για όσο χρειαστεί, η Coca-Cola στην Κύπρο θα συνεχίσει να παρέχει τις απαραίτητες ποσότητες προϊόντων στα Γενικά Νοσοκομεία Λάρνακας, Λευκωσίας, Πάφου και Αμμοχώστου, στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, στο Νοσοκομείο Κυπερούντας, στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, στη Διεύθυνση Ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας, αλλά και στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.
 
Στο ίδιο πλαίσιο, Coca-Cola στην Κύπρο ενισχύει την Έκτακτη Υπηρεσία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, τον Επίτροπο Εθελοντισμού και τα αντίστοιχα προγράμματα των Δήμων για την στήριξη ατόμων τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων. Περισσότερα από 8000 προϊόντα πρώτης ανάγκης έχουν φθάσει στους συνανθρώπους μας σε όλη την Κύπρο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, η The Coca-Cola Company μαζί με τους Εμφιαλωτές της και το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) συνεισφέρει πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια για την ανακούφιση των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο από τον COVID-19, εστιάζοντας στην ενίσχυση νοσοκομειακού εξοπλισμού, στη στήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και στη διάθεση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες.
 
Στο ίδιο πλαίσιο, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, ένα από τα μεγαλύτερα κοινωφελή ιδρύματα της Ελλάδας υποστηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες με σκοπό την ουσιαστική συνεισφορά σε θέματα όπως η μείωση της ανισότητας των ευκαιριών, η αναβάθμιση της υγείας και η υποστήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, αλλά και σε έκτακτες περιπτώσεις κρίσεων που επηρεάζουν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, όπως η παρούσα συγκυρία που η συμβολή όλων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού κρίνεται ζωτικής σημασίας. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor