Ευχαριστίες ΠΙΣ προς εταιρείες για την παροχή εξοπλισμού

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος και η ιατρική οικογένεια της Κύπρου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη γενναιόδωρη προσφορά της Medochemie, ως προς την εξασφάλιση επαρκούς και ολοκληρωμένου εξοπλισμού προστασίας και ασφάλειας, στον αγώνα αντιμετώπισης της εξελισσόμενης πανδημίας Covid-19. 

Η στήριξη της Medochemie αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει όλους στην εταιρεία. Ταυτόχρονα, η προσφορά δείχνει μια ανθρώπινη προσέγγιση, ιδιαίτερα σε καιρούς κατά τους οποίους η υγεία πολιτών και επαγγελματιών υγείας δοκιμάζεται σκληρά, αναφέρεται σε δελτίο τύπου του ΠΙΣ.

Προστίθεται πως στόχος της πρωτοβουλίας του Συλλόγου είναι να στηρίξει και να προστατεύσει με κάθε δυνατό τρόπο, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, της πρώτης γραμμής.

Επίσης ο ΠΙΣ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Novagem για την ευγενή της δωρεά ως προς την εξασφάλιση εξοπλισμού προστασίας και ασφάλειας ιατρών και για την αναγνώριση της δύσκολης και επικίνδυνης μάχης που καθημερινά η iατρική kοινότητα δίνει, στην προσπάθεια της να διαχειριστεί, να αντιμετωπίσει και ν’ αναχαιτίσει την εξελισσόμενη πανδημία Covid-19.

"Η πρωτοβουλία της Novagem αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης της εταιρείας, όχι μόνο ως προς την επιστημονική στήριξη αλλά και ως προς την κοινωνική της αποστολή", αναφέρει ο ΠΙΣ.

Προσθέτει πως "τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν τεράστια σημασία, καθότι ο επαρκής και πλήρης εξοπλισμός προστασίας και ασφάλειας των επαγγελματιών υγείας της πρώτης γραμμής, αποτελεί κλειδί στην προφύλαξη όχι μόνο του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού αλλά και ευρύτερα της υγείας των πολιτών".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor