Η εταιρεία A.I.MOTOKINISI Ltd συμμετέχει στη μάχη κατά του Covid-19

H Εταιρεία Α.Ι.MOTOKINISI Ltd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων PORSCHE στην Κύπρο, με έντονη την ανάγκη να σταθεί αλληλέγγυα στις προσπάθειες του κράτους για αντιμετώπιση της πρωτοφανούς  κατάστασης που δημιουργήθηκε με την παγκόσμια εξάπλωση του Covid- 19 προχωρά σε παραχώρηση ιατρικού εξοπλισμού στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας  για ενίσχυση των αυξημένων αναγκών στον πολύτιμό για όλους, τομέα της υγείας. 
 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία αποφάσισε να εξασφαλίσει 1,150 μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2), αξίας 5,175 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες τόσο των ασθενών με κορωνοϊό, όσο και ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η δωρεά γίνεται στη μνήμη της Νίνας Ιακωβίδου, συζύγου του κύριου Άλκη Ιακωβίδη, Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή μετά από πνευμονικό οίδημα.
 
Σε δήλωση του ο κύριος Ιακωβίδης αναφέρθηκε ότι η δωρεά αυτή γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα οι συνάνθρωποι μας που αγωνίζονται στα νοσοκομεία του τόπου μας για τη ζωή τους.

Επ’ ευκαιρία εκφράζουμε αμέριστη στήριξη, συμπάθεια και ευγνωμοσύνη στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές που καταβάλουν.   

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor