Δωρεάν γάλα Αλάμπρα για τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας  

Δελτίο Τύπου  03/04/2020 14:00
Δωρεάν γάλα Αλάμπρα για τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας  

Δωρεάν γάλα Αλάμπρα για τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας  

Δελτίο Τύπου  03/04/2020 14:00
Με το μήνυμα «Μαζί, μπορούμε να κάνουμε πράγματα μεΓΑΛΑ», η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καλύπτοντας τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων των συμπολιτών μας αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι. Συγκεκριμένα, από 28/03, η εταιρεία προσφέρει καθημερινά δωρεάν γάλα Αλάμπρα, από τις  07:00 μέχρι τις 10:00, σε επιλεγμένες υπεραγορές σε όλες τις πόλεις. 

RELATED ARTICLES


Στόχος της εν λόγω δράσης είναι να ανακουφίσει, έστω και λίγο, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ενισχύοντας την υπόσχεση της εταιρείας να βοηθήσει τον τόπο με κάθε δυνατό τρόπο, μέσα από την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης των ανθρώπων που το χρειάζονται περισσότερο.
Σε αυτά τα πλαίσια και σε μια περίοδο κατά την οποία η προστασία της δημόσιας υγείας είναι πιο σημαντική από ποτέ, η εταιρεία προμηθεύει τις ευπαθείς ομάδες με προϊόντα πρώτης ανάγκης και υψηλής διατροφικής αξίας, όπως είναι το γάλα, συνεισφέροντας με τον δικό της τρόπο στον αγώνα για αντιμετώπιση της πανδημίας.
Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου καλεί όλους να μείνουν στο σπίτι ασφαλείς και δεσμεύεται ότι θα παραμείνει πιστός αρωγός κάθε συνανθρώπου μας που το έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές.

#ΘαΤαΚαταφέρουμε 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας