Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Στηρίζουν ευάλωτες ομάδες μέσω του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Την προσπάθεια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού μας καλούν να στηρίξουμε όλοι μαζί οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προκειμένου να συνεισφέρουμε στην ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας. Κατά τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων, όπως αυτή που διανύουμε, η κοινωνική ευθύνη δεν είναι μια απλή πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αλλά πολύ παραπάνω απαραίτητη για την καλύτερη αποτελεσματικότητα του έργου κρατικών μηχανισμών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών και φορέων. 
 
Με αυτό το σκεπτικό, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πραγματοποιούν εκστρατεία με στόχο την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος αυτήν την περίοδο δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση ατόμων τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων.
 
Πιο συγκεκριμένα, για κάθε αγορά οποιασδήποτε πασχαλινής σοκολάτας οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν το 5% των πωλήσεων για τους σκοπούς στήριξης του έργου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Όλες οι πασχαλινές σοκολάτες διατίθενται με έκπτωση 25%.
 
Στην επιτέλεση του ρόλου του ως επικουρικό σώμα των δημοσίων αρχών σε ανθρωπιστικά θέματα και με αφορμή την έκτακτη τρέχουσα κατάσταση, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός προσαρμόζεται στις εξελίξεις και τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία και βρίσκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με ασφάλεια και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
 
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που με κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν και στηρίζουν ενέργειες ενίσχυσης κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, στέκονται σταθερά στο πλευρό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, συνδράμοντας το πολυδιάστατο έργο του.
 
Οι δύο πλευρές στέλνουν σε όλον τον κόσμο τις ευχές τους για υγεία και υπομονή γι’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, με την ελπίδα ότι θα την ξεπεράσουμε όσο πιο σύντομα και ανώδυνα γίνεται.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor