Σημαντικές διακρίσεις για τους σεφ των ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus στην Ολυμπιάδα της Στουτγάρδης

Πρωταθλητές της γαστρονομίας αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά, οι σεφ των ξενοδοχείων Four Seasons και Amathus, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής, που διεξήχθησαν στην Στουτγάρδη. Η Ολυμπιάδα Μαγειρικής πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια, με τη συμμετοχή πέραν των 40 χωρών, από όλο τον κόσμο.

Ως μέλη της Εθνικής Κύπρου και Εθνικής Ομάδας Νέων κατάφεραν με τις εμπνευσμένες προτάσεις τους να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ανεβάζοντας τη χώρα μας ακόμα πιο ψηλά στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας.

Τόσο η Εθνική Κύπρου όσο και η Εθνική Ομάδα Νέων, πέτυχαν διπλές νίκες, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο διαγωνισμό για σετ μενού 110 ατόμων και το χάλκινο μετάλλιο για το τραπέζι του σεφ 12 ατόμων.

Παράλληλα η ζαχαροπλάστης του ξενοδοχείου Four Seasons Έλενα Διογένους, με την ευφάνταστη σοκολατοδημιουργία της, κατέκτησε την τιμητική τρίτη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε 28 χώρες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

Οι επαγγελματίες σεφ του Four Seasons και του Amathus που έλαβαν μέρος στην αποστολή, κατακτώντας κορυφαία βραβεία, είναι:

Σεφ Αποστολής: Παναγιώτης Χαραλάμπους
Εθνική Ομάδα Μαγειρικής: Έλενα Διογένους (Ζαχαροπλάστης), Γιάννης Παπακωνσταντίνου (Σεφ), Αμαλία  Μανγκή (Σεφ), Νέαρχος Αριστείδου (Ζαχαροπλάστης)
Εθνική Ομάδα Νέων: Γιάγκος Ιωάννου (Σεφ), Αντώνης Αβουρής (Σεφ), Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου (Ζαχαροπλάστης), Παναγιώτα Λεωνίδου (Σεφ), Κυριάκος Μαλεκκίδης (Σεφ), Βαλεντίνος Μιχαήλ (Σεφ)

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor