Women's Day… Let’s Make It Beautiful

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» με τίτλο Women's Day… Let’s Make It Beautiful, που έγινε την Κυριακή 8 Μαρτίου στο “THE MALL OF CYPRUS”, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Συγκεκριμένα η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» σε συνεργασία με την Impophar LTD και το Beauty Τouch by Elena Milidoni προσέφεραν από τις 11:00 έως και τις 17:00 δωρεάν υπηρεσίες Μακιγιάζ σε όλες τις γυναίκες που επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο, προκειμένου η εορταστική διάθεση της ημέρας να γίνει ακόμα πιο λαμπερή.

Την ίδια στιγμή σε εθελοντική βάση όσες γυναίκες το επιθυμούσαν προέβαιναν σε εισφορά στον σύνδεσμο «Θερμοκοιτίδας Αγάπης» για υποστήριξη και ενίσχυση του έργου του. 

Η αθρόα προσέλευση του κοινού, τα θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία και ο ενθουσιασμός που συνόδεψε τα αμέτρητα λαμπερά γυναικεία χαμόγελα επισφράγισαν την επιτυχία της όλης ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνολικά έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις προαιρετικές εισφορές προς τον σύνδεσμο «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» ανήλθαν στο ποσό των 1.690 ευρώ.


Ο σύνδεσμος «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» εκφράζει αμέτρητες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς την εταιρεία Impophar LTD και το Beauty Touch by Elena Milidoni για την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή τους στη διενέργεια της όλης εκδήλωσης, επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο σύνδεσμος στην εταιρεία MARKETWAY LTD  για τον συντονισμό και τον σχεδιασμό των σχεδιαστικών της εκδήλωσης, καθώς και στην ADBOARD, αλλά και στο “THE MALL OF CYPRUS” για την αφιλοκερδή παραχώρηση του χώρου στο εμπορικό κέντρο.


Τέλος, ο σύνδεσμος «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ στις εκατοντάδες των φίλων που προσήλθαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν το έργο του συνδέσμου και να τιμήσουν με την παρουσία τους και τη συνεισφορά τους την ιδιαίτερη αυτή ημέρα που είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor