Ελληνική Τράπεζα: 20 φοιτητές πήραν τις υποτροφίες τους μέσω του «Jumpstart 2019-2023»

Το πρώτο μέρος της υποτροφίας τους για το πρώτο έτος των σπουδών τους έλαβαν οι 20 νέοι φοιτητές οι οποίοι εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ελληνικής Τράπεζας «Jumpstart 2019-2023», σε μια συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Αμφιπόλεως της Ελληνικής Τράπεζας. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης οι νέοι υπότροφοι παρέλαβαν τις πρώτες τους επιταγές, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προγράμματα πρακτικής (internship) που προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα, αλλά και να βελτιώσουν το βιογραφικό τους με την καθοδήγηση ατόμων από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας. 

Ο διευθυντής του τμήματος Μάρκετινγκ κ. Πέρσης Χριστοδούλου συνεχάρη τους φοιτητές και τους καλωσόρισε στην οικογένεια της Ελληνικής Τράπεζας, υπενθυμίζοντάς τους ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους. Όπως είπε, το πρόγραμμα Jumpstart είναι ένα νέο πρόγραμμα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον Οργανισμό, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που έχουν τις δυνατότητες, αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, να φτάσουν εκεί όπου τους αξίζει. 

Από την πλευρά του ο κ. Χαράλαμπος Διονυσίου, πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, μιλώντας ως γονέας υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να νιώθει κανείς ότι έχει μια στήριξη στις σπουδές των παιδιών του. Παράλληλα, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Τράπεζα γενικότερα στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
 


Τέλος, η φοιτήτρια Βασιλεία Γεωργίου ευχαρίστησε συγκινημένη την Ελληνική Τράπεζα τονίζοντας ότι αυτή η υποτροφία της επέτρεψε να συνεχίσει να αγωνίζεται για τα όνειρά της. «Σας ευχαριστώ που μου ανοίγετε τον δρόμο για την επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει οικονομική στήριξη ύψους 2.000 ευρώ ετησίως σε κάθε φοιτητή για τις ακαδημαϊκές σπουδές του σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο ή σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Οι υποτροφίες δόθηκαν μετά από μοριοδότηση που έλαβε υπόψη τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και διακρίσεις του αιτητή, την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και ιδιάζουσες κοινωνικές καταστάσεις. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και φοιτητές που έλαβαν υποτροφίες από το παλαιότερο πρόγραμμα της πρώην ΣΚΤ, το οποίο η Ελληνική Τράπεζα αποφάσισε να συνεχίσει μετά την ενσωμάτωση των εργασιών της πρώτης.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor