Η Mastercard σας προσφέρει μια ποδοσφαιρική εμπειρία ανεκτίμητης αξίας!

H Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει τη δυνατότητα σε 2 τυχερούς λάτρεις της στρογγυλής θεάς, να ζήσουν μια ανεκτίμητη ποδοσφαιρική εμπειρία, και να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.
 
Από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 31 Μαρτίου, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, με οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιούν ανέπαφα ή μέσω διαδικτύου, μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν 2 διπλά εισιτήρια για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική βραδιά της χρονιάς! Εκτός από τα πολύτιμα εισιτήρια, στο έπαθλο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Κωνσταντινούπολη και δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.
 
Κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή, ανεξαρτήτως ποσού, αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας και φέρνει τους συμμετέχοντες πιο κοντά στη κορυφαία γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και την ευκαιρία να απολαύσουν μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.
 
Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing και Communications Director, Europe δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών και μοναδικών συγκινήσεων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από την υποστήριξη της Mastercard στο UEFA Champions League, μπορούμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών μας να παρακολουθήσουν από κοντά το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς»
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor