Παράδοση επιταγής από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ & την εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Έπειτα από μία ακόμα επιτυχημένη συνεργασία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ παρέδωσαν επιταγή με το ποσό των €6.000 που συγκέντρωσαν για τον παγκύπριο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, για άλλη μια χρονιά, το αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ δεν έφτιαξε μόνο γλυκά, έφτιαξε και όνειρα!

Από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, για κάθε συσκευασία αλεύρι ΜΙΤΣΙΔΗ που πωλήθηκε αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσφέρθηκαν €0,10 για τις ανάγκες του συνδέσμου. Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας των δύο εταιρειών.

Την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε παρέδωσαν στον κ. Γιώργο Πενηνταέξ, πρόεδρο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Ελίνα Θεοδότου και η Marketing Executive της εταιρείας ΜΙΤΣΙΔΗ κ. Στεφανία Μητσίδου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για καλό σκοπό, καθώς η εκστρατεία αυτή επαναλαμβάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, με μοναδικό σκοπό την υλοποίηση των ονείρων των παιδιών που φροντίζει ο σύνδεσμος.

Ο σύνδεσμος εκπληρώνει παιδικές ευχές για περισσότερο από 20 χρόνια, γεμίζοντας με χαρά παιδιά που ασθενούν, συμβάλλοντας στην ψυχική τους ανάταση και βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην ίασή τους.  

Ευχή όλων είναι κανένα παιδί να μην έρχεται αντιμέτωπο με την ασθένεια και να απολαμβάνουν όλα ανεξαιρέτως τις γλυκές χαρές τις ζωής. Μέχρι τότε, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι σημαντικό να συνεχίζουν να γλυκαίνουν την ψυχή των παιδιών και των οικογενειών τους, δίνοντάς τους ελπίδα για το μέλλον.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor