Την αγάπη τους μοιράζουν χιλιάδες άνθρωποι, στηρίζοντας την εκστρατεία «Η αγάπη μοιράζεται με ένα μπισκότο»

Μόλις από τις πρώτες μέρες της κοινής ενέργειας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του φιλανθρωπικού ιδρύματος Ronald McDonald House Charities® (RMHC®) Κύπρου, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Η πρωτοβουλία, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αφορά τη διάθεση των μπισκότων αγάπης από τα ταμεία των Υπεραγορών και των εστιατορίων McDonald’s, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του έργου της ανέγερσης του 1ου Ronald McDonald House® στην Κύπρο. 

Τα μπισκότα δημιουργήθηκαν από τα ζαχαροπλαστεία New York Sweets αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε στις 30/01 και θα ολοκληρωθεί στις 14/02.

Ως μέρος της εκστρατείας και με αφορμή τις ενέργειες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο πλαίσιο της «Share the Love» περιόδου, το Σάββατο 08/02 πραγματοποιήθηκε live link στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης. Ο Love Fm ήταν εκεί με τους καταπληκτικούς Χριστιάνα Αρτεμίου και Ανδρέα Φυλακτού στο μικρόφωνο. Κατά τη διάρκεια του live link, υπήρχε face painting για τα παιδιά που βρέθηκαν στην Υπεραγορά, ενώ ο Ronald (μασκότ των εστιατορίων McDonald’s) τους μοίρασε δωρεάν παραμυθάκια.
 

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου ευχαριστούν από καρδιάς όλον τον κόσμο που αγκάλιασε και εξακολουθεί ν’ αγκαλιάζει με τόση θέρμη την ενέργεια.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor