Σε κλίμα αισιοδοξίας για το 2020 έκοψε τη βασιλόπιτά της η AHEPA Κύπρου

Πλήθος μελών της οργάνωσης της AHEPA Κύπρου έδωσαν το παρών τους στο Barrique Wine & Deli στη Λευκωσία για την κοπή της βασιλόπιτας και τόνισαν ότι στόχος για το 2020 είναι να συνεχίσει η AHEPA Κύπρου και τα μέλη της να προσφέρουν γενικότερα για την υπεράσπιση του ελληνισμού στην Κύπρο. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ο Γιαννάκης Μάτσης, πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ευρωβουλευτής και βουλευτής, ο Μαρίνος Μουσιούττας, βουλευτής του ΔΗΚΟ και ο Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη, Φάνος Πιτυρής. 

Τα μέλη και τους φίλους της AHEPA Κύπρου, καλωσόρισε ο επικεφαλής του Τμήματος της AHEPA CY005 Michael Zampelas Καϊμακλί, Τάσσος Προκοπίου, ο οποίος τόνισε ότι: «Εν τη ενώσει η ισχύς. Στην προσπάθειά μας για υπεράσπιση του ελληνισμού δεν μπορεί να λείπει κανείς από εμάς. Μας ενώνουν τόσα πολλά ιδανικά, ελληνικά ιδεώδη και αξίες και δεν μας χωρίζει τίποτε. Μαζί και ενωμένοι θα συνεχίσουμε και την καινούργια χρονιά 2020 να προσφέρουμε για την υπεράσπιση του ελληνισμού στην Κύπρο μας, για τον κόσμο της Κύπρου, όπου υπάρξει ανάγκη θα είμαστε δίπλα του». 

Ο Κυβερνήτης της AHEPA Κύπρου Περιφέρεια 27, Περικλής Θεοδωρίδης, ευχαρίστησε το Τμήμα της AHEPA CY005 Michael Zampelas Καϊμακλί για την φιλοξενία της βραδιάς και πρόσθεσε: «Είμαστε μία αδελφότητα και σαν αδέλφια πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Σας θυμίζω το σύνθημά μας, Defend Hellenism. Τα τελευταία χρόνια κάναμε αρκετά σαν AHEPA, έχουμε πλέον αρχίσει και δείχνουμε έργο και στην Κύπρο. Πιστεύω ότι στελεχώνοντας περαιτέρω τα τμήματα και την AHEPA γενικά στην Κύπρο μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στην κοινωνία και στην Κύπρο, για τον ελληνισμό».

Από την πλευρά του, ο Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη, Φάνος Πιτυρής σημείωσε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που είστε μαζί μας. Σήμερα στην Ελλάδα παραδώσαμε φορτίο αξίας 1 εκ. δολαρίων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ιατρικές προμήθειες. Πέρυσι είχαμε δώσει 2 εκ. δολάρια και συνεχίζουμε το έργο μας σαν οργανισμός, του οποίου ένας από τους πυλώνες του είναι η φιλανθρωπία».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρέμβαση του πρώην ευρωβουλευτή, βουλευτή και προέδρου του ΔΗΣΥ, Γιαννάκη Μάτση, ο οποίος μίλησε στους παρόντες για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός και η Κύπρος, και για τη σημασία της προστασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά το Κυπριακό πρόβλημα. 

Η βραδιά έκλεισε με την ευχή να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο η AHEPA Κύπρου και να επιτελέσει ακόμη σημαντικότερο έργο στην προστασία του Ελληνισμού και της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor