Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στο Aphrodite Hills Resort, η πρώτη για φέτος Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE.

Στo διήμερο, που περιλάμβανε εκπαίδευση, δραστηριότητες, δείπνο επιβράβευσης και  διασκέδαση, συμμετείχαν περισσότεροι από 300 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, απ’ όλη την Κύπρο, καθώς και στελέχη του Διοικητικού προσωπικού της Εταιρείας.

Ο θεματικός τίτλος «DREAM TEAM – Unstoppable Once Again!», χαρακτηρίζει το δυναμισμό και τη θέληση για διάκριση του δικτύου συνεργατών της CNP CYPRIALIFE μετά από μία εξαιρετικά παραγωγική χρονιά.

Στο χαιρετισμό του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του δικτύου πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ξεπερνώντας τα όρια και γίνονται 'ασταμάτητοι'!

Ο κ. Φειδία τόνισε ότι "στον Όμιλο της CNP CYPRUS, αξιοποιούμε τις προκλήσεις ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Οι βάσεις της επιτυχίας μας, είναι η επαγγελματική ακεραιότητα, η ευσυνειδησία και η αξιοπιστία".

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα Ανδρεανή Καλλιμάχου καλωσόρισε την DREAM TEAM της CNP CYPRIALIFE, εκφράζοντας μεγάλη ικανοποίηση για τα παραγωγικά επιτεύγματα των ανθρώπων της Εταιρείας μέσα στο 2019. Εξέφρασε επίσης θερμές ευχαριστίες τόσο στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους όσο και στο προσωπικό της CNP CYPRIALIFE για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους, καθώς για ακόμα μία χρονιά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έγιναν 'Unstoppable' μπροστά στις προκλήσεις της Εταιρείας για το 2019.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, στο κύριο μήνυμα του τόνισε πως «ό,τι μας λείπει βρίσκεται σε ακτίνα θέλησης». Ευχαρίστησε τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Εταιρείας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια ανακοινώνοντας τη στρατηγική των πωλήσεων για το 2020.

Κύριος προσκεκλημένος ομιλητής της ημερίδας ήταν ο κος Naji Haddad από τον Λίβανο, ισόβιο Μέλος του MDRT και Πρόεδρος MDRT της χώρας του ο όποιός έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 28 χώρες ως ομιλητής σε παγκόσμιες διασκέψεις.

Ειδικό αφιέρωμα στην ημερίδα έγινε και σε δύο αγαπητούς συνεργάτες που εργάστηκαν με ζήλο για αρκετά χρόνια ως Διευθυντές Υποκαταστήματος, τον κ. Ιωάννη Λιάτσο και τον   κ. Πάνο Παπανικολάου οι οποίοι αφυπηρέτησαν. 

To βράδυ της Παρασκευής η εκδήλωση κορυφώθηκε με εορταστικό δείπνο που παρατέθηκε προς τιμή του Δικτύου Πωλήσεων.

Η δύναμη της CNP CYPRIALIFE, είναι αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου επαγγελματισμού και προσήλωσης στην ποιότητα των ανθρώπων του δικτύου, των στελεχών και των εργαζομένων της. Είναι η δύναμη αυτή που γίνεται, στα δύσκολα, ασπίδα προστασίας όλων των ασφαλισμένων της.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor