Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Μόντε Κάρλο

Στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι WRC για το 2020, στο Μόντε Κάρλο, η Hyundai θριάμβευσε με οδηγό τον Thierry Neuville και συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul.

Ο Thierry Neuville κατάφερε ν’ αρπάξει κυριολεκτικά την πρώτη θέση από τον Sebastien Ogier, ο οποίος είχε κερδίσει τον περυσινό αγώνα με διαφορά 2,2 δευτερολέπτων. Υπερασπιζόμενοι τον τίτλο του 2019 στη βαθμολογία κατασκευαστών, οι Neuville και Gilsoul έκαναν την ιδανική εκκίνηση στον μακρύ δρόμο του πρωταθλήματος WRC 2020.

Η πρώτη θέση στο βάθρο των νικητών κρίθηκε την τελευταία μέρα του ράλι, στις ειδικές διαδρομές SS13 - SS16, όταν το πλήρωμα της Hyundai τερμάτισε με 12,6 δευτερόλεπτα διαφορά από τους δεύτερους. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το πολύ σοβαρό ατύχημα του άλλου πληρώματος της Hyundai, Ott Tanak και Martin Jarveoja, οι οποίοι έφυγαν από το δρόμο με μεγάλη ταχύτητα και ανατράπηκαν επανειλημμένα, ευτυχώς χωρίς συνέπεια για τους ίδιους.

“Είναι τόσο σημαντική για μένα προσωπικά αυτή η πρώτη νίκη στο Μόντε Κάρλο”, δήλωσε ο Αρχηγός της Ομάδας. “Ήταν ένας από τους αγώνες που με έκαναν να ασχοληθώ μ’ αυτό το άθλημα, γι’ αυτό και βλέποντας τους Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul ν’ ανεβαίνουν στην πρώτη θέση του βάθρου των νικητών ήταν εκπληκτικό”, ολοκλήρωσε.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor