Το International School of Paphos στηρίζει τους «Σαμαρείτες Κύπρου»

Το International School of Paphos (ISOP) απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του στο Τμήμα Τέχνης του Σχολείου, αλλά και στους γονείς και μαθητές που πρόσφατα συγκέντρωσαν σημαντικό ποσό για τους Σαμαρείτες Κύπρου.

|Οι Σαμαρείτες Κύπρου είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση η οποία προσφέρει συναισθηματική στήριξη, μέσω των τηλεφωνικών γραμμών της, χωρίς καμία χρέωση. Ειδικά εκπαιδευμένοι λειτουργοί παρέχουν εμπιστευτική υποστήριξη, σε άτομα που αισθάνονται μοναξιά, απελπισία ή αγανάκτηση. Οι γραμμές στήριξης είναι ανοικτές κάθε μέρα από τις 4:00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, με ελληνόφωνους αλλά και αγγλόφωνους λειτουργούς.

Οι μαθητές του ISOP μάζεψαν €1000 μέσω διαφόρων δράσεων ενώ η Φιλανθρωπική Λέσχη του Σχολείου συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή, δωρίζοντας τα έσοδά της από το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του ISOP. Μέρος του ποσού χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία μιας μεγάλης εντυπωσιακής αφίσας που αναρτήθηκε στον τοίχο των εγκαταστάσεων των Σαμαρειτών στη Χλώρακα. Η αφίσα σχεδιάστηκε από τους μαθητές Τέχνης του ISOP που θα δώσουν τις εξετάσεις A Level, και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις υπηρεσίες των Σαμαρειτών, χρησιμοποιώντας τα χρώματα της Οργάνωσης. Την εισφορά του ISOP παρέλαβε ο επικεφαλής των Σαμαρειτών Κύπρου,  κ. Russell Robinson.

Η κ. Αντιγόνη Αυξεντίου, Διευθύντρια Τέχνης του ISOP, δήλωσε: «Πρόκειται για μια αξιόλογη Οργάνωση που δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα γνωστή στην Κύπρο. Επιπλέον, η δημιουργία της αφίσας ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για τους μαθητές, καθώς είδαν το σχέδιο τους να μετατρέπεται από ιδέα σε πραγματικότητα». Το Σχολείο ευχαριστεί και την κ. Anneliese Gordes, Συντονίστρια Γερμανικής Γλώσσας του ISOP, η οποία ενημέρωσε το Σχολείο για τους Σαμαρείτες και το πολύτιμο έργο τους.

Μπορείτε να καλείτε τους Σαμαρείτες Κύπρου στο 8000 7773.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor