Αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής στο “sCYence Fair 2020”

InBusinessNews  20/01/2020 15:30
Αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής στο “sCYence Fair 2020”

Αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής στο “sCYence Fair 2020”

InBusinessNews  20/01/2020 15:30

Άρχισαν και συνεχίζονται με αυξημένο ενδιαφέρον οι εγγραφές για συμμετοχή στο πρωτοποριακό Φεστιβάλ Επιστήμης “sCYence Fair 2020”, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου (ΙΚυ), στις 3 και 4 Απριλίου 2020.

RELATED ARTICLES


Το Φεστιβάλ Επιστήμης δίνει την ευκαιρία σε ομάδες μαθητών από δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες και τις δικές τους επιστημονικές έρευνες, με τις πιο αξιόλογες προσπάθειες και ευφάνταστες προτάσεις να επιβραβεύονται.

Παράλληλα οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα επιτεύγματα των μικρών ερευνητών, αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, επιστημονικές δραστηριότητες και διαλέξεις από καταξιωμένους επιστήμονες, ενώ θα μπορούν επίσης, να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “sCYence Fair” 2020 είναι ανοικτό σε όλες τις σχολικές ομάδες και σε αυτό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μαθητές από 9 έως 18 χρόνων, χωρίς οποιαδήποτε χρηματική επιβάρυνση. Μάλιστα, το ίδιο σχολείο μπορεί να συμμετάσχει, με περισσότερες από μια, επιστημονικές ομάδες. 
 

scyence2

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση scyence@cyi.ac.cy ή office.events@cyi.ac.cy ή μέσω φαξ στο 22208625 μέχρι τις 28/02/2020.  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://scyence.cyi.ac.cy/. 

Το Φεστιβάλ Επιστήμης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας