Πόσα Μέτρα είναι η Αγάπη…

Δελτίο Τύπου  17/01/2020 18:30
Πόσα Μέτρα είναι η Αγάπη…

Πόσα Μέτρα είναι η Αγάπη…

Δελτίο Τύπου  17/01/2020 18:30
H Εταιρεία IOANNIS IOANNOU IOSIF LTD, η οποία αντιπροσωπεύει τα εργαλεία Stanley στην Κύπρο, οργάνωσε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, εκδήλωση παράδοσης των χρημάτων που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της ενέργειας «Πόσα μέτρα είναι η αγάπη». 

RELATED ARTICLES


Συγκεκριμένα, με την πώληση κάθε μέτρου μάρκας Stanley, €1 συλλεγόταν για τις ανάγκες του «Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά». Η εταιρία Stanley για τη χρονιά 2019 διάθεσε προς πώληση 10.000 μέτρα, εκ των οποίων τα 5.000 από τα καταστήματα Superhome Center DIY, ενώ τα υπόλοιπα από συνεργάτες της σε όλη την Κύπρο. 

Η εκστρατεία αυτή απέφερε  το ποσό των €10.000, το οποίο δόθηκε ως δωρεά προς το «Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά»,  στηρίζοντας έτσι τις ποικίλες δράσεις του ιδρύματος σε Κύπρο και εξωτερικό. Το Ίδρυμα Σοφία ιδρύθηκε το 2008 από Κύπριους εθελοντές με στόχο να συμβάλει στη καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, κυρίως σε ό,τι αφορά την πιο ευαίσθητη από τις κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά. Επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον. 

Με γνώμονα την κοινωνική προσφορά, τέτοιου είδους δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον προσφέροντας έτσι τα μέγιστα στην κοινωνία και τον συνάνθρωπό μας. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας