Η Marathon Trading και η Ice Power Κύπρου επίσημοι χορηγοί του Nicosia Half Marathon

Πιστή στη διαχρονική στήριξή της στον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας η Marathon Trading όπως και η Ice Power Κύπρου ως επίσημοι χορηγοί του Nicosia Half Marathon και του αγώνα «Ice Power 5KM Race», σας καλεί να ζήσετε μαζί της την μοναδική εμπειρία του αγώνα, αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020.  

Η εκκίνηση και o τερματισμός  θα γίνουν στην οδό Στασίνου από την είσοδο του πάρκου Αγίου Αντωνίου (παρά την τάφρο Κωστάντζα) και ώρα 09:00 π.μ, ενώ 10 λεπτά αργότερα στις 09:10 π.μ θα δοθεί το σήμα εκκίνησης για τους αγώνες «Ice Power 5KM Race» καθώς και του Εταιρικού αγώνα 5 χιλιομέτρων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Tech Partner του αγώνα, Samsung, ενώ όλα τα καθαρά έσοδα θα αποδοθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Europa Donna Κύπρου προς ενίσχυση του έργου και των μελών του.

Με επίκεντρο την ανάδειξη του Ημιμαραθωνίου ως ένα ξεχωριστό αγώνισμα, η διοργάνωση στοχεύει στην ωρίμανση του ανθρώπου και στην ανάπτυξη των ψυχικών του ικανοτήτων μέσω της άθλησης, αφού η άθληση ωθεί τον άνθρωπο να θέτει ολοένα κι υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή κι επιμονή, χωρίς να εγκαταλείπει την προσπάθεια, όπως και όλοι όσοι παλεύουν ενάντια στη νόσο του καρκίνου του μαστού που επάξια εκπροσωπεί ο οργανισμός Europa Donna Κύπρου. Επιπλέον, με τον αγώνα «ICE POWER 5KM RACE» και τον εταιρικό αγώνα δρόμου δίνεται η ευκαιρία σε αρχάριους δρομείς να ασχοληθούν με το τρέξιμο και να ανακαλύψουν τα οφέλη που αποκομίζει κανείς από αυτό.

Η Ice Power θα έχει έντονη παρουσίαση στον αγώνα, καθώς θα παρέχει προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των δρομέων. Επίσης, η Ice Power σε συνεργασία με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές θα είναι στο σημείο τερματισμού προσφέροντας άμεση ανακούφιση και φροντίδα στους δρομείς που θα τερματίζουν.

H διοργάνωση βασίζεται σε διεθνή πρότυπα και κανονισμούς διεξαγωγής αγώνων, όπως ασφαλή διαδρομή με αποκοπή της τροχαίας κυκλοφορίας, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, έγκυρη διαδρομή, η οποία έχει μετρηθεί από τον επίσημο μετρητή της ΑΙΜS, τροφοδοσία αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα και ιατρική κάλυψη.

Η Ice Power Cyprus δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερός υποστηρικτής  εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό, δίνοντας δυναμικά το «παρών» τους σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και εγγραφές επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες
www.nicosiahalfmarathon.com.cy
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor