Αναβαθμίστηκε το Ποδηλατικό Κέντρο της Τόχνης

Σε έναν πλήρως αναβαθμισμένο και λειτουργικό χώρο στεγάζεται πλέον το Bike Center της Activate Cyprus στην Τόχνη. Πρόκειται για το κεντρικό Bike Center της εταιρείας, η οποία λειτουργεί ακόμα ένα Ποδηλατικό Κέντρο στις εγκαταστάσεις του Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους και ένα στην Πάφο, στο ξενοδοχείο Olympic Lagoon.

Η Activate Cyprus είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον αθλητικό τουρισμό, τα ποδηλατικά τουρ και τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Η επιλογή της Τόχνης δεν έγινε τυχαία, αφού πρόκειται για μία στρατηγική περιοχή, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Κύπρου και εξυπηρετεί ποδηλάτες που ξεκινούν από Λευκωσία, Λεμεσό ή Λάρνακα ή διαμένουν στα αγροτουριστικά καταλύματα της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Λάρνακας.
 


H Activate Cyprus υποδέχτηκε το 2020 με μια λιτή εκδήλωση στο ανανεωμένο Bike Center, όπου ποδηλάτες και φίλοι της εταιρείας είχαν μια πρώτη γνωριμία με το χώρο. Ανάμεσά τους σημαντικοί ποδηλάτες, όπως η Άντρη Χριστοφόρου, η οποία αντιπροσωπευσε την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και θα την αντιπροσωπεύσει και το ερχόμενο καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020 και ο Μάριος Αθανασιάδης, ο οποίος ήταν μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής ομάδας στο Λονδίνο 2012. Περίοπτη θέση στο Bike Center έχουν οι υπογραμμένες φανέλες ζωντανών θρύλων της Ορεινής Ποδηλασίας όπως Jaroslav Kulhavy,  Jolanda Neff, Gunn-Rita Dahle Flesja, Thomas Frischknecht, Anna van der Breggen και άλλων.

Με την αναβάθμιση του ποδηλατικού κέντρου στην Τόχνη, η περιοχή αποκτά νέα δυναμική όσον αφορά στον αθλητικό τουρισμό, αφού σημαντικός αριθμός ποδηλατών θα μπορεί  να εξυπηρετείται πριν, στο μέσο ή στο τέλος μιας ποδηλατικής διαδρομής. Επίσης διατίθενται ποδήλατα προς ενοικίαση.

Παράλληλα η λειτουργία του ποδηλατικού κέντρου ενισχύει την ποδηλατική παιδεία στις γύρω περιοχές, οι οποίες εδώ και λίγα χρόνια σφύζουν από νεαρούς αλλά και μεγαλύτερους ποδηλάτες, καθώς η περιοχή φιλοξενεί κάθε χρόνο το φημισμένο Cyprus Sunshine Cup. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη και ιστορική Τόχνη και τα γύρω χωριά.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor