Η VTTV στηρίζει πολύπλευρα την κυπριακή κοινωνία

Διαχρονικός αρωγός της τοπικής κοινωνίας και έχοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη ευπαθών ομάδων, η VTT Vasiliko Ltd (VTTV) ενισχύει αυτά τα Χριστούγεννα το έργο του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου, ενώ μέσα από στοχευμένες δράσεις υποστηρίζει πολύπλευρα τους κατοίκους της περιοχής Βασιλικού. 

Η VTTV ενώνει τις δυνάμεις της με τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου και συνεισφέροντας έμπρακτα στο έργο του, ως κύριος υποστηρικτής, συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του. Βασικός σκοπός του Συνδέσμου είναι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων και η διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής των ατόμων με αυτισμό. Γι’ αυτό, από την ίδρυσή του το 1990, ο Σύνδεσμος εργάζεται μεθοδικά για την εξασφάλιση κατάλληλης εκπαίδευσης και θεραπείας των αυτιστικών ατόμων.

Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των κοινοτήτων της περιοχής όπου εδρεύει, η VTTV παρέδωσε στους κατοίκους δωροκουπόνια τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για την εξασφάλιση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και για την αγορά τροφίμων. Προσέφερε, παράλληλα, οικονομική βοήθεια στο δημοτικό σχολείο Ζυγίου για συνέχιση του προγράμματος παροχής γεύματος στους μαθητές, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως ολοήμερο σχολείο για διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, δήλωσε πως η VTTV παραμένει σταθερός συμπαραστάτης της τοπικής κοινωνίας ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις φιλανθρωπικές της δράσεις, ενισχύοντας το αξιέπαινο έργο του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου ως κύριος υποστηρικτής. Ο κ. Παπαναστασίου σημείωσε πως «είμαστε περήφανοι που η VTTV αποτελεί βασικό υποστηρικτή του Συνδέσμου, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες του, καθώς τα τελευταία χρόνια οι διαγνώσεις αυτισμού σε παιδιά στην Κύπρο καταγράφουν ανοδική τάση». Καταλήγοντας, τόνισε ότι «η στήριξη των συνανθρώπων μας, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, δεν αποτελεί απλά μια δράση αλλά είναι μέρος της ανθρωποκεντρικής μας κουλτούρας».
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor