Η GNOMI άνοιξε τα γραφεία της, πολλά κρασιά και την καρδιά της

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, η διαφημιστική εταιρεία GNOMI υποδέχθηκε στα γραφεία της, πελάτες, συνεργάτες και ανθρώπους των ΜΜΕ, για να περάσουν ένα όμορφο, γιορτινό απόγευμα με χαλαρή Jazz μουσική, αλλά κυρίως, να μάθουν περισσότερα γύρω από τον αυτισμό και να τον στηρίξουν έμπρακτα. 
 
Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν «Αυθεντικό Γνωμικό Artwork» που σχεδίασαν οι άνθρωποι της Γνώμης με αγάπη, όπως κάρτες, mugs, T-shirts, φωτογραφίες, illustrations. Όλες οι εισπράξεις, θα δοθούν στον Σύνδεσμο «ΜΑΖΙ», για τη δημιουργία ειδικής μονάδας ανάρρωσης σε νοσοκομείο, για τα παιδιά με αυτισμό.
 
Ο Μαριάννα Ζερβίδου, μέλος της διευθυντικής ομάδας της Gnomi μας δήλωσε σχετικά: «Στη χώρα μας σήμερα δυστυχώς, τόσο οι υποδομές, όσο και η κατάρτιση/ενημέρωση για τον αυτισμό είναι πολύ περιορισμένες, την ίδια ώρα που τα άτομα με αυτισμό αυξάνονται συνεχώς.
Τα παιδιά αυτά, που κατά τα άλλα είναι πολλές φορές πανέξυπνα, έχουν μεγάλη δυσκολία στο να επικοινωνήσουν με τους γύρω τους, ενώ την ίδια ώρα οι γύρω τους έχουν μεγάλη δυσκολία στο να τα αποδεχτούν και να αγκαλιάσουν την ιδιαιτερότητά τους.
Σαν μια εταιρία επικοινωνίας λοιπόν, θελήσαμε να προσπαθήσουμε με τον δικό μας τρόπο αυτή τη φορά να αυξήσουμε το «awarneness” και να ενδυναμώσουμε το «engagement” για ένα κοινωνικό θέμα που μας αφορά όλους.»
 
Την πρωτοβουλία αυτή, αγκάλιασαν όλοι με πολύ ευαισθησία, αγάπη και ενθουσιασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.mazi4autism.com
 
(Στην φωτο από αριστερά: Μάριος Ιωάννου – Γενικός Διευθυντής GNOMI, Στέλιος Ασπρόφτας – Σύνδεσμος «ΜΑΖΙ», Μαριάννα Ζερβίδου – Head of Account Managenemt & Creative GNOMI, Παναγιώτης Σαββίδης – Πρόεδρος Συνδέσμου «ΜΑΖΙ» και Κυριάκος Ιωάννου – Director GNOMI

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor