Ένα χρόνο λειτουργίας γιόρτασε το Beer & Beer στη Μακαρίου

Με καλεσμένους φίλους, συνεργάτες και τακτικούς πελάτες και guest τον Dj Jonny, το Beer & Beer στη Μακαρίου γιόρτασε έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στον πιο κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας.
 
Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το σβήσιμο της τούρτας, η οποία απεικόνιζε ένα τεράστιο ποτήρι μπύρας HB του Hofbrau Munchen, του οποίο το Beer & Beer είναι η μοναδική επίσημη pub στην Κύπρο και για το λόγο αυτό η μπύρα HB είναι η μόνη εργοστασιακή μπύρα που σερβίρει.
 

Το Beer & Beer άνοιξε τα πρώτο βαρέλι στη Μακαρίου το Δεκέμβριο του 2018 και είναι το δεύτερο με την εν λόγω επωνυμία, καθώς το πρώτο λειτουργεί στη Μακαρίου εδώ και μερικά χρόνια. Πρόκειται για μια αυθεντική Βαυαρέζικη pub της οποίας τόσο η διακόσμηση όσο και το μενού παραπέμπουν σε μπυραρία του Μονάχου. Ήδη στο Beer & Beer έχουν τοποθετηθεί και οι πρώτες θυρίδες, στις οποίες τακτικοί θαμώνες φυλάνε τα ποτήρια τους μετά την μπυροποσία, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν στην επόμενή τους επίσκεψη, καθώς ένα εκ των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων των φίλων της μπύρας είναι ότι χρησιμοποιούν πάντα το δικό τους ποτήρι.
 

Σύντομα θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο μενού στο οποίο θα υπάρχουν και επιλογές προγεύματος, ενώ για τις ημέρες των εορτών το  Beer & Beer ετοιμάζει ξεχωριστές βραδιές τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, αλλά για το πρώτο γεύμα του 2020.

Περισσότερα στο www.facebook.com/beernbeermakariou

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor