Η NEDECO Electronics Ltd υιοθέτησε τρεις οικογένειες για τα Χριστούγεννα

Δείχνοντας έμπρακτα τη σημασία που αποδίδει στην προσφορά και τον εθελοντισμό, η NEDECO Electronics Ltd συμμετέχει φέτος τις γιορτές στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», που διοργανώνει κάθε χρόνο το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ). 

Η διεύθυνση της εταιρείας κάλεσε το προσωπικό της να συμβάλει στην πρωτοβουλία αυτή, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, χριστουγεννιάτικα εδέσματα και δώρα για τα παιδιά, τα οποία η NEDECO Electronics Ltd παρέδωσε στο ΠΣΣΕ την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019. Μαζί με τα πακέτα αγάπης, η εταιρεία πρόσφερε στις οικογένειες κουπόνια για ψώνια από υπεραγορές, εξασφαλίζοντάς τους όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι. 

Αναφερόμενος στην εν λόγω πρωτοβουλία, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Λουκιανός Ράφτης, τόνισε ότι η NEDECO Electronics Ltd είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και ενθαρρύνει το προσωπικό της να συμμετέχει σε δράσεις που στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο. «Φέτος αποφασίσαμε, αντί να αποστείλουμε δώρα στους συνεργάτες μας, να προσφέρουμε αυτά τα πακέτα αγάπης σε τρεις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, στηρίζοντας το έργο του ΠΣΣΕ» πρόσθεσε. 

Όπως επισήμανε, «τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή αγάπης, η περίοδος που συγγενείς και φίλοι μαζεύονται γύρω από το γιορτινό τραπέζι για να γιορτάσουν, ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών στην Κύπρο στερείται τα απαραίτητα και δεν είναι σε θέση να ετοιμάσει ένα αξιοπρεπές εορταστικό τραπέζι». 

Ο κ. Ράφτης εξήρε επίσης το έργο του ΠΣΣΕ, το οποίο συντονίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» και τόνισε ότι στόχος της NEDECO Electronics Ltd, είναι να παρατείνει την στήριξή της προς τις ευάλωτες οικογένειες και μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου, καθώς και να γίνει διαχρονικός υποστηρικτής του ΠΣΣΕ.  

Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor