Λούης Πατσαλίδης και Σοφοκλής Κασκαούνιας στο Christmas Factory στο Radisson

Δελτίο Τύπου  19/12/2019 14:00
Λούης Πατσαλίδης και Σοφοκλής Κασκαούνιας στο Christmas Factory στο Radisson

Λούης Πατσαλίδης και Σοφοκλής Κασκαούνιας στο Christmas Factory στο Radisson

Δελτίο Τύπου  19/12/2019 14:00
Πλούσιο και άκρως εορταστικό θα είναι το πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Radisson Blu Hotel, Larnaca.

RELATED ARTICLESΤο Σάββατο οι πόρτες του Christmas Factory, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου ανοίγουν στις 11 το πρωί  με το Magic Show του γνωστού ταχυδακτυλουργού Λιοτατή, στο οποίο θα συμμετέχει με τον δικό του ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο ο γνωστός σε όλους ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας, ενώ στο παιδικό δωμάτιο θα γίνεται Face Painting. 

Στις 3 το απόγευμα θα γίνει η πανηγυρική άφιξη του μπλε Άγιου Βασίλη με άμαξα και ο Σοφοκλής, ντυμένος ξωτικό, θα φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους. Το μουσικό σύνολο "Voice" του Αντρέα Γερολέμου θα δίνει την εορταστική νότα την ώρα που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδραστική ιστορία Chronicles of Narnia. Στο χώρο θα βρίσκεται και το χριστουγεννιάτικο παζαράκι από Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος.

Την Κυριακή, στις 11 το πρωί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την πενταμελή οικογένεια του Άγιου Βασίλη που θα φωτογραφίζεται με τον Σοφοκλή Κασκαούνια. Το απόγευμα στις 3 θα μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τον αγαπημένο stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, να παρακολουθήσετε το χορευτικό από το Dance from Heart by Lefkothea Kalopetridou, να παίξετε με τη λευκή τρίμετρη αρκούδα και να παρακολουθήσετε ένα συναρπαστικό Mirror Unicorns show, παρέα με τον Σοφοκλή Κασκαούνια και τον μπλε Άγιο Βασίλη. Στο χώρο θα βρίσκεται και το χριστουγεννιάτικο παζαράκι από Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.blusanta.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας