The Landmark Nicosia: Ετήσιο Φιλανθρωπικό Γκαλά με γαλλικό άρωμα

Περισσότεροι από διακόσιοι εκπρόσωποι της πολιτικής, Κύπρο-γαλλικής επιχειρηματικής ηγεσίας και κοινότητας του τόπου παραβρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 13 Δεκεμβρίου, στο μοναδικό 5άστερο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia για το ετήσιο Φιλανθρωπικό Γκαλά που διοργανώνει ο Κύπρο-Γαλλικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και το Φιλανθρωπικό Σωματείο The Landmark Nicosia.

Στόχος της βραδιάς, η οικονομική ενίσχυσή του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αλκυονίδες και του Ιδρύματος Ελπίδα (Ίδρυμα Για Παιδιά Με Καρκίνο).

Η βραδιά ξεκίνησε με Γαλλική Σαμπάνια και την εντυπωσιακή παρουσία της Violin Lady! Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κα Δήμητρα Μακρυγιάννη, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και συντόνισε τη εκδήλωση. Οι Avant Tout ταξίδεψαν τους καλεσμένους μουσικά με γαλλικές νότες ενώ η βραδιά έκλεισε με πάρτι και τη συνοδεία DJ.

Την παράσταση, έκλεψαν ο Σεφ του ξενοδοχείου, κος Στέλιος Στυλιανού και η ομάδα του, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά πιάτα με γευστικές δημιουργίες. Το σετ-μενού 5 πιάτων άφησε στους καλεσμένους τις καλύτερες εντυπώσεις και αδημονούν για την επόμενη χρονιά.

Κατά την ομιλία της, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου The Landmark Nicosia, κα Μαρία Χριστοδούλου, έκανε μια μικρή αναδρομή στο φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου και καλωσόρισε την Πρέσβειρα της Γαλλίας στη Κύπρο κα Isabelle Dumont. Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τον Πρόεδρο του Κύπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, κύριο Αντρέα Κασιουρή και το ΚΕΒΕ για την άψογη συνεργασία. Τέλος, απευθύνθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ξενοδοχείου κύριο Χάρη Μιχαήλ, ευχαριστώντας τον θερμά για την αμέριστη στήριξη του και την ενθάρρυνση στη συνέχεια του έργου του Φιλανθρωπικού Σωματείου The Landmark Nicosia.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor