Δειγματοληψία από το προσωπικό της Eurogate για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία

Δειγματοληψία για το Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών πραγματοποίησε πρόσφατα η Eurogate Container Terminal Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη».
 
Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), μέλη του προσωπικού και της διεύθυνσης της Eurogate συμμετείχαν εθελοντικά στη δειγματοληψία με τη μέθοδο λήψης σάλιου, προκειμένου να εγγραφούν στο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.
 
Σε δήλωσή της, η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και Ασφάλειας Δεδομένων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, κ. Έλενα Παπαδοπούλου, ανέφερε: «Το προσωπικό της Eurogate με μεγάλη προθυμία αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο του για να ενισχύσει το Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών». Σημείωσε ακόμη πως η λήψη δείγματος συμβατότητας είναι μια εξαιρετικά απλή και σύντομη διαδικασία, αφού ζητείται από τον εθελοντή να δώσει λίγο δείγμα σάλιου για να εγγραφεί στο αρχείο και ίσως αργότερα να γίνει ο άνθρωπος που θα δώσει ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας που πάσχει από λευχαιμία. Η κ. Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη» για την πρωτοβουλία αυτή εξαίροντας το σημαντικό έργο που επιτελεί.
 
Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, κ. Γιώργος Πούρος, ευχαρίστησε το προσωπικό της εταιρείας για τη συμμετοχή του στη δειγματοληψία, σημειώνοντας πως στη Eurogate δημιουργείται μία παράδοση εθελοντικής προσφοράς με αρκετές δράσεις που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο.
 
Ο Σύνδεσμος «Ύστερα Ήρθε Η Άνοιξη» συστάθηκε το 2015 στη Λεμεσό και παρέχει οικονομική στήριξη σε ασθενείς που μετέβησαν για μεταμόσχευση μυελού των οστών στο εξωτερικό. Παράλληλα, εργάζεται για την ενίσχυση του Αιματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού με εξοπλισμό και διοργανώνει δειγματοληψίες με σκοπό την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor