Παράδοση του νέου Alfa Romeo Giulia στον Ιταλό Πρέσβη στην Κύπρο

Σε μια σεμνή τελετή, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters Ltd στη Λευκωσία, η παράδοση ενός νέου Alfa Romeo Giulia στον Πρέσβη της Ιταλίας στην Κύπρο, κ. Αντρέα Καβαλλάρι.
 
Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα από τον Γενικό Διευθυντή της CiC Automasters Ltd, κ. Δονάτο Δήμου, με τον κ. Καβαλλάρι να δηλώνει ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος με την επιλογή του, καθώς και με την άριστη εξυπηρέτηση της εταιρείας.
 
Εκ μέρους της αντιπροσωπείας, ο κ. Δήμου ευχαρίστησε τον κ. Καβαλλάρι για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρεία, αλλά και για την προτίμησή του να επιλέξει το Alfa Romeo Giulia ως το νέο του αυτοκίνητο, το οποίο συνδυάζει το μοναδικό ιταλικό design με τεχνολογία αιχμής.
 
Ειδικότερα, η νέα Giulia διαθέτει όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της Alfa Romeo, όπως τεχνογνωσία, αίσθηση αναλογιών, απλότητα και ακριβείς επιφάνειες, ενώ το εσωτερικό του αυτοκινήτου επικεντρώνεται γύρω από τον οδηγό και τις κινήσεις του, πολύ προσεγμένα, εστιάζοντας στην οδηγική απόλαυση.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από την 5 αστέρων αξιολόγηση του Euro NCAP, η Giulia έχει αποσπάσει τη συνολική βαθμολογία 98% για την προστασία των ενήλικων, δίνοντας στον οδηγό μια διαισθητική, αλλά και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Εξάλλου, η δημιουργία μίας γνήσιας Alfa Romeo σημαίνει πάντα τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου χωρίς συμβιβασμούς.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor