Μοναδικός χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το The Mall of Engomi

To The Mall of Engomi έβαλε τα γιορτινά του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν σε μια μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Για να επιβραβεύσει τους επισκέπτες του το The Mall of Engomi ετοίμασε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο πρωτεύουσας θα χαρίσει σε 10 τυχερούς δωροκουπόνια αξίας 200 ευρώ για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμούν.

Ο διαγωνισμός «Your Lucky Christmas» θα διαρκέσει το γιορτινό μήνα Δεκέμβριο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κάνουν αγορές αξίας 30 ευρώ από οποιοδήποτε κατάστημα στο The Mall of Engomi. Με κάθε 30 ευρώ οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου εξασφαλίζουν κουπόνι το οποίο συμπληρώνουν με τα προσωπικά τους στοιχεία και το καταθέτουν σε ειδική κληρωτίδα. Με αγορές 60 ευρώ οι καταναλωτές εξασφαλίζουν δύο κουπόνια, με αγορές 90 ευρώ τρία κουπόνια συμμετοχής κ.ο.κ. Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 2 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του The Mall of Engomi για να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Για μια ακόμα χρονιά, το The Mall of Engomi μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους επισκέπτες να κερδίσουν δωροκουπόνια για ψώνια στον μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό «Your Lucky Christmas».

Στο The Mall of Engomi οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν καταστήματα με χιλιάδες επιλογές και να προμηθευτούν στολίδια, διακόσμηση, είδη ρουχισμού, ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor