Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό

Το σύνθημα για την εκκίνηση, σ’ ένα ξεχωριστό αγώνα για την ίδια τη ζωή, δίνει η Τράπεζα Κύπρου στηρίζοντας τον 12ο ετήσιο Αγώνα του Σωματείου Δρό.Με.Α την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου, στο Εθνικό Πάρκο Αθαλάσσας.

Η εκδήλωση η οποία αρχίζει στις 10 το πρωί περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10km, παιδικό αγώνα δρόμου 800 m. καθώς και Φιλανθρωπικό Εταιρικό Αγώνα 5km, όλα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου. Συγκεκριμένα θα αγοραστούν tablets για τους ασθενείς της μονάδας ημερήσιας νοσηλείας (ΜΗΝ), η οποία χορηγεί περίπου 80 χημειοθεραπείες ημερησίως. Στόχος είναι να απασχολούνται οι ασθενείς ευχάριστα κατά τη διάρκεια της αναμονής, παρακολουθώντας ταινίες/σειρές της επιλογής τους.

Δυναμικά το παρόν τους στο #RunWithUs θα δώσουν οι άνθρωποι της Τράπεζας Κύπρου, είτε ως δρομείς είτε ως εθελοντές, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας καθώς και του προγράμματος Well at Work.

Μέσα από την εκδήλωση η Τράπεζα Κύπρου και το Σωματείου Δρό.Με.Α φιλοδοξούν να προάγουν τον κοινωνικό αθλητισμό σε όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας την αθλητική κουλτούρα και τον υγιεινό τρόπο ζωής με στόχο την πρόληψη σοβαρών ασθενειών όπως είναι ο καρκίνος.

Φορέστε λοιπόν αθλητικά και χαμόγελο και ελάτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, για να τρέξουμε -ή και να περπατήσουμε- κυρίως όμως για να προσφέρουμε.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δρό.Με.Α www.dromearacing.com               

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor