Ο Mr. Brown πάει πανεπιστήμιο

Δελτίο Τύπου  05/11/2019 11:15
Ο Mr. Brown πάει πανεπιστήμιο

Ο Mr. Brown πάει πανεπιστήμιο

Δελτίο Τύπου  05/11/2019 11:15

Για πρώτη φορά φέτος ο αγαπημένος μας καφές Mr. Brown βρέθηκε στο καθιερωμένο πλέον Unifest και γιόρτασε μαζί με χιλιάδες φοιτητές την έναρξη της νέας φοιτητικής χρονιάς στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Frederic. 

RELATED ARTICLES


Στο περίπτερο του Mr. Brown όλοι οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξανά και ξανά τις 9 απολαυστικές γεύσεις παγωμένου καφέ που προσφέρει. Classic, Vanilla, Black, Mandhelling, Pure, Cappuccino, Blue Mountain, Caramel Latte και Chocolate.   

Με το σλόγκαν «Πετάει ο Mr. Brown και χαρίζει δώρα», όλοι οι φοιτητές βρέθηκαν εκεί και έπαιξαν με το νέο, διασκεδαστικό παιχνίδι του Mr. Brown που ετοιμάστηκε μόνο για αυτούς, για να κερδίσουν πρακτικά δώρα όπως ακουστικά και power banks.

Μεγάλος όμως πρωταγωνιστής αναδείχθηκε η μασκότ του Mr Brown που πόζαρε συνεχώς βγάζοντας εκατοντάδες φωτογραφίες και χαρίζοντας με τη σειρά της γέλιο και διασκεδαστικές στιγμές στους φοιτητές.

Για ακόμα μία φορά ο Mr Brown απέδειξε πόσο καλά γνωρίζει να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές γεμάτες κέφι και παιχνίδι. Η επόμενη φορά αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας