Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: Μαζί από το Α ως το Ω… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αποστολή του οποίου είναι η αποτελεσματική υποστήριξη των ασθενών που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες, η συνεχής ανανέωση του Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών, καθώς και η έρευνα και εκπαίδευση με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση της αιματοογκολογίας στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Ιδρύματος για ευαισθητοποίηση του κοινού και ανανέωση του Κυπριακού Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το Καραϊσκάκειο παρουσίασε την καμπάνια του με τίτλο «Μαζί από το Α ως το Ω… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!». 

Η καμπάνια αυτή δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη από ομάδα εθελοντών δειγματοληπτών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον εθελοντισμό, την προσφορά  και τη δωρεά μοσχεύματος, καθώς και για την ανάγκη της συνεχούς ανανέωσης του εθνικού Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. 

Μέσα από την καμπάνια αυτή, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα καλεί εταιρείες, οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα στην Κύπρο να υιοθετήσουν την καμπάνια «Μαζί από το Α ως το Ω». Ο κάθε σύμμαχος της καμπάνιας «δωρίζει» ένα γράμμα από το εταιρικό λογότυπό του, το οποίο αντιστοιχεί σε μία θετική λέξη της επιλογής του (π.χ. Π = Προσφέρω, O = Optimism) δημιουργώντας ένα θετικό μήνυμα σε αυτούς που δίνουν μάχη με τη λευχαιμία, την οικογένεια, φίλους και τους εθελοντές δότες Μυελού των Οστών.

Η καμπάνια ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, που είναι ο Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για την Λευχαιμία και παράλληλα εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πώς μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς στην καμπάνια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, αποταθείτε στο atoz@karaiskaikio.org.cy.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor