Σε «RemedicaPark» μετονομάστηκε η «ΑΛΑΝΑ»

  21/10/2019 12:39
Σε «RemedicaPark» μετονομάστηκε η «ΑΛΑΝΑ»

Σε «RemedicaPark» μετονομάστηκε η «ΑΛΑΝΑ»

  21/10/2019 12:39

Η Κυπριακή Φαρμακοβιομηχανία Remedica, στo πλαίσιo της κοινωνικής προσφοράς της και της προαγωγής του αθλητισμού σε νεαρές ηλικίες, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ότι για την ποδοσφαιρική/αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα υποστηρίξει ως κύριος χορηγός την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μαυρουδή. Η χορηγία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, της κλινικής εμβιομηχανικής αξιολόγησης, του πελματογραφήματος και του αθλητικού ρουχισμού όλων των παιδιών της Ακαδημίας. 

RELATED ARTICLES


Αναγνωρίζοντας τη σημασία της χορηγίας αυτής ως προς την ευδοκίμηση των στόχων της, η Ακαδημία Μαυρουδή προχώρησε στη μετονομασία του γηπέδου «ΑΛΑΝΑ», όπου διεξάγονται οι προπονήσεις, σε «RemedicaPark». Τα εγκαίνια του γηπέδου τελέστηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 11:00, από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αξιότιμο κ. Δημήτρη Συλλούρη, παρουσία του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Χατζηδαμιανού.  
 

alana

 
alana2


Μετά την τελετή εγκαινίων ακολούθησε FUN DAY που περιλάμβανε διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ όλων των ηλικιών της Ακαδημίας και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.
 
alana3


Παράλληλα, η Remedica, στο πλαίσιο της σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης, άψογης συνεργασίας και αλληλεγγύης που έχει αναπτύξει και συνεχώς ενδυναμώνει με την Ακαδημία Μαυρουδή, συγχαίρει την Ακαδημία για την πρόσφατη συμμετοχή της στο OPAPSoccer Tournament 2019 στο πλαίσιο του οποίου οι ομάδες της, συναγωνιζόμενες με τις καλύτερες ομάδες από όλη την Κύπρο,  σημείωσαν τις παρακάτω διακρίσεις ανά ηλικιακή κατηγορία:
•    2008 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier
•    2009 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier
•    2012 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier
•    2013 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier

 

alana4

 

Η μεγάλη οικογένεια της Remedica, με την προσωπική έμφαση που δίνει ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Remedica Dr. Μιχάλης Νεοπτολέμου, στο πλαίσιο της ιδιαίτερα βαρύνουσας εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, συνεχίζει αταλάντευτα να υποστηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει την εμπέδωση μίας κουλτούρας υγείας και ευεξίας, στοιχείο κρίσιμο για μία υγιέστερη Κύπρο, σε έναν υγιέστερο κόσμο.
 

alana5

 

alana7

 

alana8

 

alana9

 

alana10
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας