Σε «RemedicaPark» μετονομάστηκε η «ΑΛΑΝΑ»

Η Κυπριακή Φαρμακοβιομηχανία Remedica, στo πλαίσιo της κοινωνικής προσφοράς της και της προαγωγής του αθλητισμού σε νεαρές ηλικίες, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ότι για την ποδοσφαιρική/αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα υποστηρίξει ως κύριος χορηγός την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μαυρουδή. Η χορηγία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, της κλινικής εμβιομηχανικής αξιολόγησης, του πελματογραφήματος και του αθλητικού ρουχισμού όλων των παιδιών της Ακαδημίας. 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της χορηγίας αυτής ως προς την ευδοκίμηση των στόχων της, η Ακαδημία Μαυρουδή προχώρησε στη μετονομασία του γηπέδου «ΑΛΑΝΑ», όπου διεξάγονται οι προπονήσεις, σε «RemedicaPark». Τα εγκαίνια του γηπέδου τελέστηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 11:00, από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αξιότιμο κ. Δημήτρη Συλλούρη, παρουσία του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Χατζηδαμιανού.  
 


 


Μετά την τελετή εγκαινίων ακολούθησε FUN DAY που περιλάμβανε διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ όλων των ηλικιών της Ακαδημίας και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.
 


Παράλληλα, η Remedica, στο πλαίσιο της σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης, άψογης συνεργασίας και αλληλεγγύης που έχει αναπτύξει και συνεχώς ενδυναμώνει με την Ακαδημία Μαυρουδή, συγχαίρει την Ακαδημία για την πρόσφατη συμμετοχή της στο OPAPSoccer Tournament 2019 στο πλαίσιο του οποίου οι ομάδες της, συναγωνιζόμενες με τις καλύτερες ομάδες από όλη την Κύπρο,  σημείωσαν τις παρακάτω διακρίσεις ανά ηλικιακή κατηγορία:
•    2008 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier
•    2009 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier
•    2012 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier
•    2013 1η Θέση στην Κατηγορία Eagles / Premier

 

 

Η μεγάλη οικογένεια της Remedica, με την προσωπική έμφαση που δίνει ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Remedica Dr. Μιχάλης Νεοπτολέμου, στο πλαίσιο της ιδιαίτερα βαρύνουσας εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, συνεχίζει αταλάντευτα να υποστηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει την εμπέδωση μίας κουλτούρας υγείας και ευεξίας, στοιχείο κρίσιμο για μία υγιέστερη Κύπρο, σε έναν υγιέστερο κόσμο.
 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα