Σκοπευτικός αγώνας με τη συμμετοχή Γεωργιάδη, Καδή και Γιωρκάτζη

Δελτίο Τύπου  18/10/2019 15:30
Σκοπευτικός αγώνας με τη συμμετοχή Γεωργιάδη, Καδή και Γιωρκάτζη

Σκοπευτικός αγώνας με τη συμμετοχή Γεωργιάδη, Καδή και Γιωρκάτζη

Δελτίο Τύπου  18/10/2019 15:30

Το Σαββατοκυρίακο 5 και 6 Οκτωβρίου διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, μεγάλος σκοπευτικός αγώνας με πέραν των 100 συμμετοχών, όπου όλα τα καθαρά έσοδά θα διατεθούν στον Ραδιομαραθώνιο. Τους αγώνες διοργάνωσαν η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου & Διατήρησης Άγριας Ζωής Λευκωσίας και η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας.

RELATED ARTICLES


Σε ειδικό σκοπευτικό αγώνα 15 προσωπικοτήτων συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς και άλλοι γνωστοί παράγοντες της κοινωνίας του τόπου. Όλοι μαζί, ενώνοντας δυνάμεις με τους 100 και πλέον σκοπευτές που συμμετείχαν στο μεγάλο αγώνα, δήλωσαν εμπράκτως την ευαισθησία και αγάπη τους για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι σκοπευτικοί αγώνες που έγιναν στο πλαίσιο της νέας εποχής του Ραδιομαραθώνιου, σκοπεύουν μακριά και στοχεύουν ψηλά. Όπως άλλωστε και η δράση του Ραδιομαραθώνιου στοχεύει στο να κάνει καλύτερες τις ζωές εκείνων των παιδιών που δοκιμάζεται σκληρά η υγεία τους. 

Τις απονομές των επάθλων στους νικητές του ειδικού αγώνα ( 1ος Νικητής Γιάννος Λακκοτρύπης 19/20 – 2ος Νικητής Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης 19/20 - 3ος Νικητής Ζήνωνας Νικολαΐδης 17/20 ) καθώς επίσης και τις τιμητικές βραβεύσεις προς τους κ. Χάρη Γεωργιάδη, Παγκύπριο Σύνδεσμο Οπλοπωλών Κύπρου και τον Πρόεδρο της κ. Άγγελο Πιτσιλλίδη, ΣΚΟΛΕΥ , ΚΟΚ&ΔΑΖ και κυνηγετικό σύλλογο Φρανγολίνα, έκαναν η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου κ. Άντρη Καλλιμάχου, ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ κ. Μιχάλης Μαραθεύτης, η Γενική Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (PIO) κ. Σόφη Μιχαηλίδου και ο Χάρης Ν. Παστίδης Μέλος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας