Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει την κυπριακή Ναυτιλία στο Maritime Cyprus 2019

Δελτίο Τύπου  14/10/2019 16:30
Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει την κυπριακή Ναυτιλία στο Maritime Cyprus 2019

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει την κυπριακή Ναυτιλία στο Maritime Cyprus 2019

Δελτίο Τύπου  14/10/2019 16:30
Σύμμαχος μιας εκ των σημαντικότερων βιομηχανιών της κυπριακής οικονομίας παραμένει η Ελληνική Τράπεζα χορηγώντας το διεθνές συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019» (Maritime Cyprus 2019). 

RELATED ARTICLES


Το συνέδριο Maritime Cyprus διοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών προσελκύοντας πλειάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων της παγκόσμιας ναυτιλιακής σκηνής.

Φέτος, οι συμμετέχοντας ξεπέρασαν τους 1.000, από 40 διαφορετικές χώρες, ενώ 40 διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο συζήτησαν για το μέλλον του κλάδου.
Το Maritime Cyprus διεξάχθηκε για πρώτη φορά το 1989 και φέτος γιορτάζει 30 χρόνια. Έχοντας να παρουσιάσει τεράστια δυναμική, πλέον κατατάσσετε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια του κόσμου.

Με γενικό θέμα “SEA CHANGE”, το διεθνώς αναγνωρισμένο συνέδριο φιλοξενήθηκε φέτος στο Carob Mill Conference Centre, από τις 06 ως τις 09 Οκτωβρίου 2019. Κατά την Εναρκτήρια Δεξίωση του Συνεδρίου ανακοινώθηκε και απονεμήθηκε το Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας 2019, ενώ η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κα Νατάσσα Πηλείδου υπογράμμισε ότι η Κύπρος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα στον κόσμο, με ολοκληρωμένη υποδομή σε όλους τους τομείς της ναυτιλίας και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα πλοιοδιαχείρισης παγκοσμίως  και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Όπως είπε, η Κύπρος διαθέτει έναν καθόλα σύγχρονο και ποιοτικό στόλο, ο οποίος κατατάσσεται εντέκατος στον κόσμο και τρίτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας