Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει την κυπριακή Ναυτιλία στο Maritime Cyprus 2019

Σύμμαχος μιας εκ των σημαντικότερων βιομηχανιών της κυπριακής οικονομίας παραμένει η Ελληνική Τράπεζα χορηγώντας το διεθνές συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2019» (Maritime Cyprus 2019). 

Το συνέδριο Maritime Cyprus διοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και την Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών προσελκύοντας πλειάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων της παγκόσμιας ναυτιλιακής σκηνής.

Φέτος, οι συμμετέχοντας ξεπέρασαν τους 1.000, από 40 διαφορετικές χώρες, ενώ 40 διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο συζήτησαν για το μέλλον του κλάδου.
Το Maritime Cyprus διεξάχθηκε για πρώτη φορά το 1989 και φέτος γιορτάζει 30 χρόνια. Έχοντας να παρουσιάσει τεράστια δυναμική, πλέον κατατάσσετε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια του κόσμου.

Με γενικό θέμα “SEA CHANGE”, το διεθνώς αναγνωρισμένο συνέδριο φιλοξενήθηκε φέτος στο Carob Mill Conference Centre, από τις 06 ως τις 09 Οκτωβρίου 2019. Κατά την Εναρκτήρια Δεξίωση του Συνεδρίου ανακοινώθηκε και απονεμήθηκε το Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας 2019, ενώ η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κα Νατάσσα Πηλείδου υπογράμμισε ότι η Κύπρος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα στον κόσμο, με ολοκληρωμένη υποδομή σε όλους τους τομείς της ναυτιλίας και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα πλοιοδιαχείρισης παγκοσμίως  και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Όπως είπε, η Κύπρος διαθέτει έναν καθόλα σύγχρονο και ποιοτικό στόλο, ο οποίος κατατάσσεται εντέκατος στον κόσμο και τρίτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor