Πανηγύρι Χαράς Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Αστυνομίας Κύπρου,  από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Πανηγύρι Xαράς για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
 
Φέτος στο Πανηγύρι Χαράς πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ‘Survivors’ Κυριάκος Πελεκάνος, Ρία Κολοβού, Νίκος Κοσμάς και Ελπίδα Μεζιρίδου οι οποίοι θα διοργανώσουν αυθεντικά παιχνίδια επιβίωσης για τα παιδιά και θα συμμετέχουν μαζί τους στις δοκιμασίες!
 
Στο Πανηγύρι Χαράς θα υπάρχει επίσης πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. Μεταξύ άλλων, τα παιδιά θα μπορούν να χαρούν παιχνίδια λούνα παρκ, μίνι σκούτερ, αυτοκινητάκια και επιδείξεις από τα σκυλιά της αστυνομίας.
 
Το Πανηγύρι Χαράς, το οποίο τελεί υπό  την Αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας, διοργανώνουν η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.
 
Όλα τα καθαρά έσοδα από το Πανηγύρι θα διατεθούν στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για 48 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.
 
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Taxidoefkeries, Α/φοί Λανίτη, Pizza Hut, Eurofresh Fruit & Vegetables, Party Ice, Nescafe, Κάρβουνα Πυρσός, Κρεοπωλείο Σπύρος Μελής, , Αρτοποιεία Λαδάς, Grammar School, Micro Scooters,Σχολική Εφορία Στροβόλου και ORB Marketing & Communication Boutique.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor