Κυπρορωσσικό Γκαλά: Η Πρώτη Κυρία στο πλευρό των διοργανωτών

Το Κυπρορωσικό Gala, η διοργάνωση που ανυψώνει κάθε χρόνο και περισσότερο τις προσδοκίες, βρίσκεται στο ζενίθ των προετοιμασιών της για ακόμη μια χρονιά, με τους διοργανωτές να εργάζονται πυρετωδώς. Ο στόχος τους δεν είναι άλλος από την πραγματοποίηση μιας ακόμη άρτιας εκδήλωσης που θα μαγέψει ακόμη μια φορά του κοινό από Κύπρο και Ρωσία που θα βρεθεί στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου τη βραδιά της 5ης Οκτωβρίου. 

Η Πρώτη Κυρία της Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδη στηρίζει προσωπικά τις προσπάθειες και βρίσκεται στο πλευρό των Διοργανωτών και της κας Olga Balakleets, Διευθύνουσας Συμβούλου της Ensemble Productions Ltd, της διοργανώτριας εταιρείας της εκδήλωσης, μιας και η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν εξυμνεί μόνο τη φιλία μεταξύ των δύο κρατών, αλλά κάθε χρόνο στηρίζει και το Ίδρυμα Ραδιομάραθωνιος προσφέροντας υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, καθώς και στις οικογένειες τους.

Ο θεσμός του Κυπρορωσικού Gala έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κοινού των δύο χωρών και απευθύνεται σε όλους που θα ήθελαν να απολαύσουν ένα από τα σημαντικότερα πλέον πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στο νησί. 

Τα εισιτήρια προ-πωλούνται ήδη  μέσω της σελίδας www.soldoutticketbox.com 

Το Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου-Ρωσίας 2019 διοργανώνεται και παρουσιάζεται από την Ensemble Productions Ltd, υπό την υψηλή εποπτεία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη, σε συνεργασία με τη Ρωσική Πρεσβεία στην Κύπρο. 

Το ποσό των 20,000 ευρώ όπως και όλα τα έσοδα από δημοπρασίες και εισφορές θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, το οποίο στηρίζει τόσο τα παιδιά με ειδικές ικανότητες όσο και τις οικογένειές τους.

Προϋποθέσεις για την παρουσία στην εκδήλωση για τους αντιπροσώπους των Ρωσικών ΜΜΕ με τον αυστηρό συντονισμό της Premiere Media Group στο info@premiere-media.com.cy

Πληροφορίες εισιτηρίων:
Τα εισιτήρια αξίας € 150 μπορούν να αποκτηθούν μέσω της SoldOut Tickets: 
Online: www.soldoutticketbox.com 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor