Δυναμική παρουσία των Public στο 4ο Nicosia Book Festival

Τα Public, θα συμμετάσχουν για ακόμη μια φορά στο 4ο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας (Nicosia Book Festival) το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο στις 5 και 6 Οκτωβρίου στο Πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία.
 
Η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού δίνει ξανά «το παρών» της στο φεστιβάλ που έγινε θεσμός, διαθέτοντας τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία στο χώρο της με τους επισκέπτες του φεστιβάλ να έχουν την ευκαιρία να τα αποκτήσουν με έκπτωση 20%.
 
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ τα Public θα χαρίζουν σε όλους όσοι θα επισκεφθούν το περίπτερο τους, κουπόνια με έκπτωση €10 για αγορές από €40 και άνω σε βιβλία και παιδικά παιχνίδια.
 
Στο διήμερο που θα διαρκέσει το φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για αγαπημένα βιβλία και νέες κυκλοφορίες ενώ παράλληλα θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά σημαντικούς συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το φεστιβάλ θα ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες στις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
 
Στο χώρο του φεστιβάλ οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις στην Παιδική Σκηνή που θα στηθεί αλλά και να διασκεδάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη γωνιά με παιδικές κατασκευές, face painting, αθλοπαιδιές και φουσκωτά.
 
Τα Public για ακόμη μια φορά δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους στο βιβλίο και καλούν το φιλαναγνωστικό κοινό σε μια εκδήλωση γεμάτη με εκατοντάδες τίτλους, γνώση και διασκέδαση.
 
#Ανυπομονώ να επισκεφθώ το Nicosia Book Festival!

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor