Ημέρα αιμοδοσίας Parimatch-ΑΠΟΕΛ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημέρα αιμοδοσίας για το κοινό και το προσωπικό που οργάνωσε η Parimatch και το Parimatch Foundation σε συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη 25/09/2019.

Η ενέργεια αυτή υπάγεται κάτω από τα προγράμματα CSR (Corporate Social Responsibility) των οργανισμών, που στοχεύουν σε πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία, τον αθλητισμό και την περιβαλλοντική και κοινωνική ευημερία του τόπου μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι ανάγκες είναι τεράστιες και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα συμβάλουμε στην ιερή προσπάθεια των νοσοκομείων του νησιού, ανέφερε η κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch.
 


To Parimatch Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η Parimatch εφαρμόζει για τα τελευταία 25 χρόνια. Όπως αναφέρει η κα Katerina Belorusskaya, Head of Corporate Development της Parimatch και Chairwoman του Parimatch Foundation: “Έχοντας πλέον ιδρύσει το φιλανθρωπικό οργανισμό, Parimatch Foundation, στοχεύουμε στο να γίνει η κοινωνική μας δράση πιο δομημένη, κάτι που αναντίλεκτα θα φέρει μεγάλα οφέλη για την κοινωνία μέσω στοχευμένων ενεργειών, όπως η εν λόγω αιμοδοσία”.
 


Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στο Προπονητικό Κέντρο ΑΠΟΕΛ-Parimatch Αρχάγγελος στην Λευκωσία και στα γραφεία Vashiotis Seafront στην Λεμεσό, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor