Τα Coffee Berry του Ομίλου Ζορπάς στηρίζουν τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Τα Coffee Berry τα οποία αντιπροσωπεύει στην κυπριακή αγορά ο Όμιλος Ζορπάς στηρίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρωτοβουλία του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων «Καφές με Αγάπη». Στο πλαίσιο ενίσχυσης του Συνδέσμου και του θεσμού, τα Coffee Berry με το μήνυμα «η αγάπη ξεκινάει από ένα ποτήρι καφέ» επέλεξαν να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ προσφέροντας 0,10€ από κάθε ρόφημα καφέ την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στον ΠΑΣΥΚΑΦ. 
 
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, εκπρόσωποι του Ομίλου Ζορπάς και του ΠΑΣΥΚΑΦ αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία εγκαινιάστηκε πέρσι με στόχο τη στήριξη των υπηρεσιών και προγραμμάτων που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ.
 
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, η κ. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, αναφέρθηκε στην διαχρονική και έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία του Ομίλου με έμφαση στις δραστηριότητες του ΠΑΣΥΚΑΦ, σημειώνοντας ότι «αξιοποιούμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του πιο αγαπητού ροφήματος σε όλο τον κόσμο, για να μεταφέρουμε ταυτόχρονα τα μηνύματα αγάπης και στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που αγωνίζονται και μας χρειάζονται δίπλα τους». 
 
 
 


Εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ, η κ. Σόφη Χριστοφόρου, Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, ευχαρίστησε τα Coffee Berry και τον Όμιλο Ζορπάς για τη στήριξη που παρέχουν στον Σύνδεσμο και τόνισε πως «Η συμπαράσταση από κοινωνικά ευαισθητοποιημένους οργανισμούς, αποτελεί για εμάς την κινητήριο δύναμη που βοηθά να συνεχίζουμε το έργο μας αλλά και που επιτρέπει να θέτουμε νέους στόχους και να επεκτείνουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.»

 

 
O ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει από το 2011 τον θεσμό «Καφές με Αγάπη», με τη συνεργασία διαφόρων κοινωνικών συνόλων, που αναλαμβάνουν να διοργανώσουν συνάξεις για καφέ, προκειμένου να συγκεντρωθούν εισφορές υπέρ του έργου του Συνδέσμου. Φίλοι, οικογένειες, σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες, οργανισμοί, κοινότητες και άλλοι οργανωμένοι φορείς ή άτομα που επιθυμούν να στηρίξουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ δωρεάν στους ασθενείς και τις οικογένειές τους σε όλη την Κύπρο, μπορούν επικοινωνήσουν με το 77771986 ώστε να διοργανώσουν τον δικό τους «Καφέ με αγάπη», κατά τη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΣΥΚΑΦ ενημερώνει τους προσκεκλημένους για τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει σε καρκινοπαθείς και στο στενό τους περιβάλλον. Από την πλευρά τους, τα Coffee Berry προσφέρουν δωρεάν τον καφέ στους καλεσμένους. 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor