Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα “Beach Volley” 2019: Πάνω από 25 Χρόνια συνεισφοράς της Κυπριακής Ναυτιλίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά, το ετήσιο Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα Beach Volley που διοργανώνει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ανάμεσα στις εταιρείες-Μέλη του, μέσα στα πλαίσια της διαχρονικής κοινωνικό-οικονομικής και φιλανθρωπικής προσφοράς του προς την Κυπριακή κοινωνία, αλλά επίσης στα πλαίσια εκδηλώσεων που πραγματοποιεί εν όψει του εορτασμού για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το Πρωτάθλημα έλαβε χώρο στα γήπεδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στη Λεμεσό, στις 31 Αυγούστου, 1, 8 και 15 Σεπτεμβρίου 2019.
 
Όπως και κάθε χρόνο τα καθαρά έσοδα του Πρωταθλήματος, θα δοθούν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου “Ένα Όνειρο, Μία Ευχή”, ο οποίος πραγματοποιεί επιθυμίες σε παιδιά τα οποία πάσχουν από καρκίνο. Η μεγάλη συμμετοχή των Μελών του Επιμελητηρίου και του προσωπικού τους στα πρωταθλήματα Beach-Volley για πάνω από 25 χρόνια, αποδεικνύει έμπρακτα τα αισθήματα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης της Κυπριακής Ναυτιλιακής Κοινότητας σε δράσεις που συνεισφέρουν στη Κυπριακή κοινωνία.
 

Επιπρόσθετα, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στο Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας Κύπρου, τις εταιρίες-Μέλη του και το προσωπικό τους αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στο σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor