200 φωνές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του μεγαλύτερου φωνητικού συνόλου της χώρας μας που πραγματοποιήθηκε για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Με ήχους του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και ξένων κλασσικών συνθετών, η Παγκύπρια Χορωδία Καλλιτεχνών παρουσίασε ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα σε τρεις συναυλίες στη Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. 

Η Παγκύπρια Χορωδία Καλλιτεχνών πρόκειται για το μεγαλύτερο φωνητικό σύνολο στη χώρα μας, του οποίου οι συντελεστές πραγματοποίησαν εθελοντικά και τις τρεις συναυλίες για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. 200 τραγουδιστές επί σκηνής, 7 μαέστροι Χορωδίας, σολίστες και οι υπέροχες Παυλίνα Κωνσταντοπούλου και Mάρλια Τομπάζου, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους για να συμβάλουν στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που για 48 χρόνια παρέχει υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε  συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος.

 

 

Οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς στη χώρα μας.

 

Μέγας Υποστηρικτής της περιοδείας ήταν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στεγάζοντας την προσπάθεια αυτή και στηρίζοντάς την θερμά. Εκ μέρους του Πανεπιστημίου, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Φελλάς, Αντιπρύτανης Έρευνας και Ακαδημαϊκού Προσωπικού, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για το διαχρονικό του έργο και ευχήθηκε η καλλιτεχνική αυτή πρωτοβουλία να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που καταβάλλει για περίθαλψη και ανακούφιση των καρκινοπαθών συμπολιτών μας, που τόσο το έχουν ανάγκη.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor