Η Έλενα Παπαρίζου στο φετινό φιλανθρωπικό γκαλά Κύπρου Ρωσίας

Το 13ο Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου και Ρωσίας πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο στην Κύπρο, στις 5 Οκτωβρίου 2019, υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη.

Έχοντας ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Ensemble Productions και της Κυπριακής κυβέρνησης πριν από 13 χρόνια, το γκαλά εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ετήσια πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα στην Κύπρο και μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη Ρωσία. Το γκαλά συγκεντρώνει πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές προσωπικότητες και από τις δύο χώρες.

Το Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου και Ρωσίας 2019 θα είναι ακόμα μια σημαντική πολιτιστική εμπειρία, μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί το πνεύμα της Ρωσίας και η φιλοξενία της Κύπρου. Η αξιόλογη αυτή εκδήλωση που γίνεται στον χώρο με το μεγαλύτερο κύρος στην Κύπρο – το Προεδρικό Μέγαρο – είναι αφιερωμένη στις πολιτιστικές, πολιτικές και επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου και Ρωσίας.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Κύπρο, τη Ρωσία και την Ελλάδα θα ενώσουν τη φωνή και το ταλέντο τους, σε μία μοναδική παράσταση που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το γκαλά Κύπρου - Ρωσίας 2019. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πληθώρα καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων και ο Ρώσσος star της Eurovision και ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής στη Ρωσία σήμερα Sergey Lazarev, όπως και οι βιρτουόζοι στο ακορτεόν Bondarenko Brothers, από την Εθνική ακαδημία θεάτρου Μόσχας του Nadezhda Babkina, το κυπριακό συγκρότημα Dionysos Dance Group και η Ελληνίδα σταρ Έλενα Παπαρίζου.

Όπως και κάθε χρόνο, το φετινό γκαλά στοχεύει όχι μόνο στη παρουσίαση καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά θα αποτελέσει και σημαντική πλατφόρμα για την παρουσίαση και ανάδειξη νέων και μοναδικών ταλαντούχων καλλιτεχνών που θα εκπροσωπήσουν της Ρωσικές τέχνες του θεάματος.

Το ποσό των 20,000 ευρώ όπως και όλα τα έσοδα από δημοπρασίες και εισφορές θα δοθούν στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, το οποίο στηρίζει τόσο τα παιδιά με ειδικές ικανότητες όσο και τις οικογένειές τους.

Προϋποθέσεις για την παρουσία στην εκδήλωση για τους αντιπροσώπους των Ρωσικών ΜΜΕ με τον αυστηρό συντονισμό της Premiere Media Group στο info@premiere-media.com.cy

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Τα εισιτήρια αξίας € 150 μπορούν να αποκτηθούν μέσω της SoldOut Tickets:

Δειτε Επισης

Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα