Απόλυτη επιτυχία είχε το επίσημο καλοκαιρινό πάρτι λανσαρίσματος του LuvCyprus.com

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό πάρτι του δυναμικού ιστότοπου LuvCyprus.com με αφορμή το επίσημο λανσάρισμα του. Το πάρτι έγινε στις 3ης Αυγούστου στο Columbia Beach στη Λεμεσό και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσερά κοκτέιλ χορεύοντας στους ρυθμούς των ανεβαστικών μουσικών επιλογών των DJs AndrewP και A.Chris (Black Goes MAD). 

Το LuvCyrpus.com είναι ένας καινούριος, ενημερωτικός ιστότοπος που έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη προώθηση της Κύπρου τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, με κύριο σκοπό την προσέλκυση επενδυτών, αλλά και την περαιτέρω προώθηση των απαράμιλλων φυσικών ομορφιών του νησιού.

Το όραμα του LuvCyprus.com είναι η ανάπτυξή και ταύτισή του ως τον πιο ενημερωμένο οδηγό του νησιού, που στοχεύει στην αναγνώριση της Κύπρου ως απόλυτο επενδυτικό και τουριστικό Ευρωπαϊκό προορισμό.

Μέσω του LuvCyprus.com κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει χρηστικές πληροφορίες για θαλάσσια σπορ, θεματικά πάρκα, διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας, εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους αναψυχής, ιστορικά αξιοθέατα, ζωολογικούς κήπους, καθώς και πολλές άλλες επιλογές. 

Επιπρόσθετα, το LuvCyprus.com προσφέρει επενδυτικές συμβουλές μέσω ειδικών ενοτήτων, ειδησεογραφική αρθρογραφία, ημερολόγιο με τις επερχόμενες εκδηλώσεις καθώς και ειδικές αναρτήσεις με δρώμενα, παραδόσεις, παραδοσιακές Κυπριακές συνταγές, συμβουλές υγείας και άσκησης και πολλά άλλα. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor