Η BMW με επιβλητική παρουσία, σας υποδέχεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Σκεφτήκατε ποτέ πως θα γινόταν να αισθανόμαστε λιγότερο κλειστοφοβικά σε ένα συνηθισμένο ανελκυστήρα; Πως θα ήταν αν ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο μας ‘’μετέφερε ‘’ προς την πύλη εξόδου, λίγα λεπτά προτού μπούμε στο αεροπλάνο?

Τώρα η ανιαρή αναμονή εντός του ασανσέρ γίνεται ενδιαφέρουσα με τη νέα πρωτοποριακή ιδέα που η BMW έχει υλοποιήσει στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Μπαίνοντας πια στον ανελκυστήρα του αεροδρομίου, εισερχόμαστε ταυτόχρονα στο εσωτερικό ενός πολυτελούς BMW, και ειδικότερα στο νέο BMW X7. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή προσέγγιση στον τρόπο επικοινωνίας με τους υφιστάμενους, ή υποψήφιους οδηγούς της σειράς BMX X. 


Η πρώτη γνωριμία με το ολότελα νέο BMW X7 γίνεται στην πόρτα του ανελκυστήρα, που έχει ντυθεί με την πρόσοψη του νέου μοντέλου, το οποίο αναμένεται να συνεπάρει τον κύπριο οδηγό. Εισερχόμενος στο εσωτερικό ο χώρος προσομοιάζει ακριβώς με το πολυτελές εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στο μεγαλείο της νέας BMW Χ7, όπου κανείς μπορεί να δει σε 3D διάσταση, το σύγχρονο σύστημα χειρισμού του, ενώ ταυτόχρονα να νοιώσει τη μεγάλη ευρυχωρία που προσφέρει ένα πρωτοποριακό συνδυασμό πολυτέλειας, λειτουργικότητας και ελευθερίας! 
 

 

Πρόκειται για το πιο κομψό «πάντρεμα» πολυτέλειας, πρακτικότητας και προσωπικότητας. Παρά τη μεγαλοπρεπή του εμφάνιση, το BMW X7 δίνει μια εντύπωση ελαφρότητας και ευελιξίας χάρη στον σύγχρονο σχεδιασμό και το αθλητικό στιλ του.  

 



Η συγκεκριμένη ενέργεια, απεικονίζει τις αξίες της μάρκας και των προϊόντων της. Μέσω της  καινοτομίας - από τις σημαντικότερες αξίες της μάρκας - η BMW κατορθώνει να επιτύχει περισσότερα από ό, τι φαίνεται εφικτό. 

 

Καλωσορίσατε λοιπόν στον κόσμο της BMW. Welcome aboard στο αεροδρόμιο Λάρνακας! 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor