Lexus: Το επίσημο αυτοκίνητο του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Για 3η συνεχή χρονιά η Lexus είναι Χορηγός του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας - La Biennale di Venezia, που θα πραγματοποιηθεί στο Lido από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2019, με την Αργεντινή σκηνοθέτη Lucrecia Martel, πρόεδρο της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού.

Η αριστεία της παραγωγής, η έμφαση στη λεπτομέρεια, η ανώτερη ποιότητα, η εναρμόνιση ανάμεσα στη χειροτεχνία και τις καινοτόμες τεχνολογίες είναι μερικές από τις αξίες που ενώνουν τον κόσμο της Lexus με τον κόσμο του κινηματογράφου που βραβεύεται  στη Βενετία.

Το νέο Lexus UX Hybrid, το πρώτο πλήρες υβριδικό-ηλεκτρικό compact SUV στην κατηγορία premium C SUV, θα είναι το αστέρι του φεστιβάλ, παράλληλα με την ναυαρχίδα των Lexus LS, Lexus ES Hybrid και Lexus SUV RX.

Ως το επίσημο αυτοκίνητο της εκδήλωσης, καθ’ όλη την εβδομάδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η Lexus θα έχει το προνόμιο να οδηγεί ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλα γνωστά πρόσωπα του κινηματογράφου στο κόκκινο χαλί με 35 αυτοκίνητα, όλα εξοπλισμένα με πλήρη υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία Lexus Hybrid Drive.

«Για 3η συνεχή χρονιά, η Lexus είναι χορηγός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, του σημαντικότερου ιταλικού κινηματογραφικού φεστιβάλ και ενός από τα σημαντικότερα στον κόσμο», δήλωσε, ο Fabio Capano, Διευθυντής της Lexus Division και πρόσθεσε ότι «η μαγεία του κινηματογράφου ταυτίζεται πλήρως με την ικανότητα της Lexus να δημιουργεί ενθουσιασμό και να διεγείρει, συνδυάζοντας τα επίπεδα της δεξιοτεχνίας, της ποιότητας και της τεχνολογίας, στοιχεία που την κατατάσσουν στην κορυφή της αγοράς».

«Η αναζήτηση αυτή της Lexus για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη ταιριάζει απόλυτα με πρωτοβουλίες και γεγονότα όπως αυτό του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εξασφαλίζοντας και μεταδίδοντας στους πελάτες μας μια εμπειρία με έντονη αίσθηση αποκλειστικότητας, σύμφωνα με το Lexus ‘Experience Amazing’, κατέληξε ολοκληρώνοντας ο κ. Capano.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor