Hard Rock Cafe Ayia Napa: Σύμμαχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Το Ηard Rock Cafe Ayia Napa στηρίζει το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου αυτό το καλοκαίρι, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Συνδέσμου προς τους χιλιάδες καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους. 
 
Ξεκινώντας από τις 19 Ιουλίου, το Hard Rock Cafe Ayia Napa έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου δυο ολοκαίνουρια burgers, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο εστιατόριο μέχρι και τον Οκτώβριο. €1.50 από τις πωλήσεις του κάθε ενός από αυτά τα δυο burgers, μαζί με μια πρόσθετη συνεισφορά από το Hard Rock Cafe Αγίας Νάπας, θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για την αγορά οχήματος το οποίο θα χρησιμοποιείται από την Υπηρεσία Κατ’ Οίκον Φροντίδας Ασθενών. Η Υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν  σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου και μέσω αυτής οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ολιστική φροντίδα (νοσηλευτική, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη, όπως επίσης και φυσιοθεραπεία) στην άνεση του σπιτιού τους.
 
Τα νέα αυτά burgers είναι αποκλειστικές συνταγές του Hard Rock Cafe Ayia Napa, από βοδινό κρέας υψηλής ποιότητας, και δεν θα τα βρεις σε οποιοδήποτε άλλο Hard Rock Cafe του κόσμου. Είναι το Tropical Burger με ένα τροπικό συνδυασμό γεύσεων από σάλτσα μάνγκο, ανανά στη σχάρα, μπέικον, τυρί και σάλτσα μπάρμπεκιου και το COBB Burger με γουακαμόλε, αυγό, μπέικον, τυρί και σάλτσα Ranch. Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για τα γευστικότατα αυτά burgers στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Hard Rock Cafe Ayia Napa.  
 

Να σημειωθεί ότι ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας προς τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται εντελώς δωρεάν και ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το έργο και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μπορείτε να επισκεφτείτε το www.anticancersociety.org.cy.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor