H Parimatch σε boat trip στην Αγία Νάπα

H Parimatch διοργάνωσε καλοκαιρινό corporate boat trip στην Αγία Νάπα για το προσωπικό της! Στο event αυτό συμμετείχαν όχι μόνο οι υπάλληλοι της εταιρείας, αλλά και οι οικογένειές τους. 

Η ομάδα της Parimatch επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό πλοίο και σάλπαρε στις παραλίες της περιοχής. Η ομάδα του HR φρόντισε να μην λείψει τίποτα στους υπαλλήλους της Parimatch. Φουσκωτοί τροχοί, cocktails, φαγητό και σνακς κατά τη διάρκεια της εξόρμησης ήταν μόνο μερικά από τα complimentary benefits που απόλαυσε η ομάδα της Parimatch εκείνη την ημέρα! ‘Όπως ανέφερε η κα. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch: “Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στοιχηματικές εταιρείες στον κόσμο κατανοούμε την αξία και τη σημασία της οικογένειας για κάθε εργαζόμενο μας και επομένως επενδύουμε όχι μόνο στους υπαλλήλους μας αλλά και στις οικογένειές τους”.

Η Parimatch φροντίζει πάντοτε να είναι στο στόχαστρο της επικαιρότητας, βρίσκοντας καινοτόμες ιδέες για events και ξεχωριστά προνόμια για το προσωπικό της, στο οποίο οφείλει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία των εργασιών της. Θέτει σε προτεραιότητα τον ανθρώπινο παράγοντα και την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, μέσω της ιδιαίτερης μέριμνας που παρέχει για την ευζωία των εργαζομένων της, στοχεύοντας να αποκαλείται «Employer of Choice».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor